Η Advanced Hair Clinics στο 30ο Παγκόσμιο Συνέδριο της ISHRS στον Παναμά

Η Advanced Hair Clinics στο 30ο Παγκόσμιο Συνέδριο της ISHRS στον Παναμά

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, προσκεκλημένος ομιλητής, στο 30ο Παγκόσμιο Συνέδριο της ISHRS, όπου παρουσίασε εργασία σχετικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών και τις διάφορες μεθόδους FUE. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στον Παναμά από τις 27 έως τις 29 Οκτωβρίου 2022.

Στα πλαίσια του συνεδρίου, ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός & Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics κλήθηκε να παρουσιάσει διάλεξη με τίτλο «A to Z on Total Shaved FUE», παρουσία διεθνώς καταξιωμένων ιατρών από όλο τον κόσμο.

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρία στη Μεταμόσχευση Μαλλιών, αποτελεί έναν από τους κορυφαίους ειδικούς παγκοσμίως, με μεγάλη εμπειρία και γνώση στη μεταμόσχευση μαλλιών την οποία μεταφέρει και σε άλλους συναδέλφους και νέους γιατρούς.

Στο συνέδριο συμμετείχε ενεργά και η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος της κλινικής, η Δερματολόγος Δρ. Αντωνία Ανδριοπούλου και μέλη της ομάδας της Advanced Hair Clinics. Η παρουσία του Ομίλου μας σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια είναι μείζονος σημασίας για την κλινική μας, με σκοπό τη διάδοση της γνώσης και την απόκτηση επιπλέον εμπειρίας με την ανταλλαγή ερευνητικών πληροφοριών με παγκοσμίου φήμης επιστήμονες ειδικούς στη μεταμόσχευση μαλλιών.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!