25 Σεπτεμβρίου, 2020

Η Advanced Hair Clinics βραβευόμενη ως “International Hair Clinic of the Year” για το 2020

Η κλινική Advanced Hair Clinics βραβεύτηκε ως “International Hair Clinic of the Year” για το 2020 από τα IMTJ Medical Travel Awards, ένα θεσμός που επιβραβεύει τα εξαιρετικά επιτεύγματα στον κλάδο του ιατρικού τουρισμού παγκοσμίως. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020.

Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 20 ειδικούς από όλο τον κόσμο, ειδικοί που έχουν επιλεχθεί βάση της πολύχρονης εμπειρίας τους στον τομέα του ιατρικού τουρισμού και της υγείας, απονείμει κάθε χρόνο το βραβείο “International Hair Clinic of the Year” στην κλινική μαλλιών που προσέλκυσε και εξυπηρέτησε με μεγαλύτερη επιτυχία διεθνούς ασθενείς. Οι κριτές συνυπολογίζουν στην απόφασή τους τον αριθμό και το είδος των ασθενών που υποβλήθηκαν σε θεραπεία, την ποιότητα και το εύρος των υπηρεσιών, την ικανοποίηση των ασθενών, τον αριθμό των διεθνών ασθενών που έλαβαν θεραπεία και τη χώρα προέλευσής τους. Παράλληλα ελέγχουν στοιχεία που αφορούν το εύρος και την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κλινική Advanced Hair Clinic βραβεύεται ως “International Hair Clinic of the Year”. Το 2016, το 2017 και το 2019, απονεμήθηκε ξανά αυτό το σημαντικό βραβείο στην κλινική Advanced Hair Clinics, γεγονός που επιβεβαιώνει τις δυνατότητές της στα πλαίσια της διεθνούς πραγματικότητας.

«Ως Διευθύνων Σύμβουλος και Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής Advanced Hair Clinics είναι μεγάλη τιμή για εμένα να παραλαμβάνω το τέταρτο βραβείο “International Hair Clinic of the Year”. Είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους τους εργαζομένους μας,  για όλες τις ιατρικές μας ομάδες και για τους χιλιάδες ασθενείς μας από όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστώ πολύ.» δήλωσε ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βέκρης, Ιδρυτής, Διευθύνων Σύμβουλος & Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics.

«Η ομάδα της Advanced Hair Clinics είναι πραγματικά υπερήφανη για αυτό το τέταρτο βραβείο, μια μεγάλη αναγνώριση για τα εξαιρετικά αποτελέσματα και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται σε όλες τις κλινικές μας. Οι ανάγκες και η ικανοποίηση των ασθενών μας είναι η κύρια προτεραιότητά μας και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση συνεχώς αναπτυσσόμενοι και εξελισσόμενοι.», τόνισε η κα Λίλη Αγιάντ, Γενική Διευθύντρια της Advanced Hair Clinics.

«Η αναγνώριση της συμβολής μας στον τομέα του ιατρικού, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης εποχής, ενισχύει την εμπιστοσύνη μας και αναζωπυρώνει τις ελπίδες και τα όνειρά μας. Αυτό το βραβείο επιβεβαιώνει την ποιότητα των υπηρεσιών μας και τη θετική εμπειρία που βιώνουν οι ασθενείς μας στις 11 κλινικές μας στην Ελλάδα και την Κύπρο.» δήλωσε η κα Αΐντα Σαρκισσιάν, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της Advanced Hair Clinics.

Gallery

Πρόσφατα άρθρα

Υπηρεσίες υψηλών και διεθνών προδιαγραφών – Economy Today, ΔΕΚ 2020

Τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κλινικής και αισθητικής δερματολογίας, πλαστικής χειρουργικής και μεταμόσχευσης μαλλιών του ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group παρουσιάζει σε συνέντευξή του στο Economy Today o Πλαστικός Χειρουργός δρ Αναστάσιος Βεκρής, ιδρυτής και CEO του ιατρικού ομίλου και Επιστημονικός Διευθυντής της εξειδικευμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics. Όπως εξηγεί ο δρ Βεκρής, […]

περισσότερα
Βρισκόμαστε σε συνεχιζόμενη τροχιά ανάπτυξης - Market Leaders, ΔEK 2020

Στόχος μας η δημιουργία νέων κέντρων σε Ελλάδα και Κύπρο και η ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών τόσο σε επίπεδο εισροής ασθενών, όσο και για εκπαιδευτικούς λόγους με ιατρούς και κέντρα από το εξωτερικό. Παρά τις προκλήσεις που επέφερε η πανδημία του COVID-19, ο ιατρικός όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group, βρίσκεται σε μία συνεχιζόμενη τροχιά ανάπτυξης. […]

περισσότερα
Υπάρχει -επιτέλους- ακούρευτη συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών;

Evας πλαστικός χειρουργός με ειδίκευση στη μεταμόσχευση μαλλιών, εγγυάται πυκνά μαλλιά ξανά με απόλυτη διακριτικότητα Όταν τα πρώτα σημάδια αραίωσης μαλλιών κάνουν την εμφάνισή τους, ξεκινά μια ανέλπιδη μάχη ώστε να αναχαιτιστεί η επέλαση της τριχόπτωσης με ειδικά σαμπουάν, λοσιόν ή αμπούλες. Αλλά, στην αναζήτηση μιας αποτελεσματικής και ορατής λύσης, η μόνη ενδεδειγμένη ιατρική μέθοδος […]

περισσότερα

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE.
Με ενδιαφέρει!
calendar-fullmagnifiercrossmenuchevron-right