25 Σεπτεμβρίου, 2020

Advanced Hair Clinics - Βραβευόμενη ως “International Hair Clinic of the Year 2020”

Η κλινική Advanced Hair Clinics βραβεύτηκε ως “International Hair Clinic of the Year” για το 2020 από τα IMTJ Medical Travel Awards, ένα θεσμός που επιβραβεύει τα εξαιρετικά επιτεύγματα στον κλάδο του ιατρικού τουρισμού παγκοσμίως. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020.

Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 20 ειδικούς από όλο τον κόσμο, ειδικοί που έχουν επιλεχθεί βάση της πολύχρονης εμπειρίας τους στον τομέα του ιατρικού τουρισμού και της υγείας, απονείμει κάθε χρόνο το βραβείο “International Hair Clinic of the Year” στην κλινική μαλλιών που προσέλκυσε και εξυπηρέτησε με μεγαλύτερη επιτυχία διεθνούς ασθενείς. Οι κριτές συνυπολογίζουν στην απόφασή τους τον αριθμό και το είδος των ασθενών που υποβλήθηκαν σε θεραπεία, την ποιότητα και το εύρος των υπηρεσιών, την ικανοποίηση των ασθενών, τον αριθμό των διεθνών ασθενών που έλαβαν θεραπεία και τη χώρα προέλευσής τους. Παράλληλα ελέγχουν στοιχεία που αφορούν το εύρος και την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κλινική Advanced Hair Clinic βραβεύεται ως “International Hair Clinic of the Year”. Το 2016, το 2017 και το 2019, απονεμήθηκε ξανά αυτό το σημαντικό βραβείο στην κλινική Advanced Hair Clinics, γεγονός που επιβεβαιώνει τις δυνατότητές της στα πλαίσια της διεθνούς πραγματικότητας.

«Ως Διευθύνων Σύμβουλος και Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής Advanced Hair Clinics είναι μεγάλη τιμή για εμένα να παραλαμβάνω το τέταρτο βραβείο “International Hair Clinic of the Year”. Είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους τους εργαζομένους μας,  για όλες τις ιατρικές μας ομάδες και για τους χιλιάδες ασθενείς μας από όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστώ πολύ.» δήλωσε ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βέκρης, Ιδρυτής, Διευθύνων Σύμβουλος & Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics.

«Η ομάδα της Advanced Hair Clinics είναι πραγματικά υπερήφανη για αυτό το τέταρτο βραβείο, μια μεγάλη αναγνώριση για τα εξαιρετικά αποτελέσματα και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται σε όλες τις κλινικές μας. Οι ανάγκες και η ικανοποίηση των ασθενών μας είναι η κύρια προτεραιότητά μας και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση συνεχώς αναπτυσσόμενοι και εξελισσόμενοι.», τόνισε η κα Λίλη Αγιάντ, Γενική Διευθύντρια της Advanced Hair Clinics.

«Η αναγνώριση της συμβολής μας στον τομέα του ιατρικού, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης εποχής, ενισχύει την εμπιστοσύνη μας και αναζωπυρώνει τις ελπίδες και τα όνειρά μας. Αυτό το βραβείο επιβεβαιώνει την ποιότητα των υπηρεσιών μας και τη θετική εμπειρία που βιώνουν οι ασθενείς μας στις 11 κλινικές μας στην Ελλάδα και την Κύπρο.» δήλωσε η κα Αΐντα Σαρκισσιάν, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της Advanced Hair Clinics.

Gallery

No ACF gallery field data found

Πρόσφατα άρθρα

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής συγγραφέας του 32ου Κεφαλαίου του βιβλίου “Hair Transplant 360-FUE”

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής μοιράστηκε την εμπειρία και τη γνώση του, συμβάλλοντας στη συγγραφή και έκδοση της δεύτερης έκδοσης του εξειδικευμένου συγγράμματος για τη μεταμόσχευση μαλλιών “Hair Transplant 360-FUE” ως συγγραφέας του κεφαλαίου 32 “Use of Sharp Implanters in FUE”. Το εγχειρίδιο αυτό, αποτελεί το πλέον εξειδικευμένο σύγγραμμα για τη μεταμόσχευση μαλλιών παγκοσμίως, γραμμένο από […]

περισσότερα
Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής στο 29ο Παγκόσμιο Συνέδριο της ISHRS στην Πορτογαλία

Καλεσμένος Ομιλητής στο 29ο Παγκόσμιο Συνέδριο της ISHRS ήταν ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός, Μέλος της ISHRS & Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics, το οποίο έλαβε χώρα από τις 21 έως τις 23 Οκτωβρίου 2021, στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Ανάμεσα σε καταξιωμένους Ιατρούς από όλο τον κόσμο, ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής παρουσίασε την […]

περισσότερα
Η Advanced Hair Clinics βραβεύτηκε στα Healthcare Business Awards 2021

Bronze Βραβείο στην κατηγορία «Υπηρεσίες Ιατρικού Τουρισμού» έλαβε η εξειδικευμένη κλινική μαλλιών Advanced Hair Clinics, στα πλαίσια βράβευσης του ετήσιου θεσμού Healthcare Business Awards. Το βραβείο παρέλαβε η κα. Φανή Φαλελάκη, Clinic Manager της Advanced Hair Clinics Περιστερίου, σε μία λαμπερή τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τη Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021. Η Advanced Hair […]

περισσότερα

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE.
Με ενδιαφέρει!
ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
calendar-fullmagnifiercrossmenuchevron-right