Logo Alt

Η Advanced Hair Clinics βραβεύεται ως International Hair Clinic of the Year για τρίτη φορά!

Τα νέα της Advanced Hair Clinics

Μια μεγάλη διάκριση για την Ελλάδα και τον Ιατρικό Τουρισμό εξασφάλισε η εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics με την βράβευσή της ως International Hair Clinic of the Year από τον έγκριτο οργανισμό International Medical Travel Journal (IMTJ).

Για τρίτη φορά η εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics αναγνωρίστηκε και βραβεύτηκε ως International Hair Clinic of the Year από τον διεθνή, μη κερδοσκοπικό οργανισμό International Medical Travel Journal (IMTJ).

Ο θεσμός των IMTJ Medical Travel Awards 2019, σε μια λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019, επιβράβευσε την καινοτομία και την αριστεία στον τομέα του ιατρικού τουρισμού και της τουριστικής βιομηχανίας υγείας. Αριστεύοντας για τρίτη χρονιά στην προσέλκυση και την εξυπηρέτηση διεθνών ασθενών, η κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics ξεχώρισε ανάμεσα σε υποψηφιότητες 45 χωρών και βραβεύτηκε ως International Hair Clinic of the Year. Η κλινική Advanced Hair Clinics έχει κατακτήσει ξανά την πολύ σημαντική αυτή και το 2016 και το 2017.

«Η κλινική Advanced Hair Clinics βάζει έμπρακτα την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη ιατρικού τουρισμού και καταφέρνει για τρίτη φορά να αναδειχθεί ως κορυφαία στο είδος της και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο. Η αναγνώριση αυτή μας γεμίζει με πολλή χαρά και υπερηφάνεια καθώς επιβραβεύει το πολύ υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών μας, υπηρεσίες που ξεπερνούν πλέον τα ελληνικά σύνορα και γίνονται πόλος έλξης για διεθνείς ασθενείς.» δήλωσε ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Επιστημονικός Διευθυντής και Ιδρυτής της κλινικής Advanced Hair Clinics που είναι ηγέτιδα στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών από το 2012.

«Είμαστε συγκινημένοι για το γεγονός ότι o κορυφαίος οργανισμός IMTJ αναγνώρισε για τρίτη χρονιά την αφοσίωση μας στην παροχή άριστων υπηρεσιών και στην ποιοτική εξυπηρέτηση, πάντα με σεβασμό στις ανάγκες των ασθενών μας. Είναι γεγονός ότι η πολυετής εξειδίκευση και η επιστημονική κατάρτιση της ιατρικής μας ομάδας σε συνδυασμό με τα άρτια διαγνωστικά και θεραπευτικά μέσα που διαθέτουμε για την αντιμετώπιση την ανδρογενετικής αλωπεκίας έχουν προσελκύσει ασθενείς από κάθε γωνιά του κόσμου οι οποίοι και αναζητούν επιστημονική, αξιόπιστη και ασφαλή λύση στο πρόβλημα που τους απασχολεί.» δήλωσε η η κα Λίλη Αγιάντ, Γενική Διευθύντρια της κλινικής Advanced Hair Clinics.

«Ένα πάνελ 21 ανεξάρτητων εμπειρογνωμόνων από όλο τον κόσμο, έκριναν ότι η κλινική Advanced Hair Clinics αξίζει να λάβει για τρίτη φορά τον πολύ τιμητικό τίτλο International Hair Clinic of the Year. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτή τη διάκριση που έρχεται ως επιστέγασμα της συστηματικής προσπάθειας και αφοσίωσής μας στη διεθνοποίηση των υπηρεσιών μας και στην ανάδειξη της Ελλάδας ως κορυφαίου προορισμού για εφαρμογή μεταμόσχευσης μαλλιών» υπογράμμισε η κα Αΐντα Σαρκισσιάν, Marketing Manager της κλινικής Advanced Hair Clinics.

Δημοσιεύτηκε επίσης σε: newsbeast.griefimerida.grnews247.grhuffingtonpost.grcapital.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έμπειροι, καταξιωμένοι επιστήμονες δίνουν λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης.

Main Contact Form--el

* Έχω ενημερωθεί για την ως άνω επεξεργασία προσωπικών μου δεδομένων, και ΔΙΝΩ την συγκατάθεσή μου σε αυτήν, όπως ειδικά αυτή ορίζεται αναλυτικά ΕΔΩ.

picturecalendar-fullmagnifiercrosschevron-down