Logo Alt

H Advanced Hair Clinics βραβεύεται για τρίτη συνεχή χρονιά από τα Medical Beauty Awards

H Advanced Hair Clinics βραβεύεται για τρίτη συνεχή χρονιά από τα Medical Beauty Awards
Τα νέα της Advanced Hair Clinics

Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Best Hair Clinic Chain / Franchise Brand» απέσπασε η εξειδικευμένη κλινική μαλλιών Advanced Hair Clinics, στα πλαίσια βράβευσης του ετήσιου θεσμού Medical Beauty Awards. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Γρηγόρης Τζώτζης, Performance Manager του Cosmetic Derma Medicine Group σε μία εντυπωσιακή τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022.

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Advanced Hair Clinics διεθνώς γνωστή για τις θεραπείες τριχόπτωσης και μεταμόσχευσης μαλλιών κατακτά μία τόσο σημαντική διάκριση στα εν λόγω βραβεία, και ειδικότερα στη κατηγορία «Best Hair Clinic Chain / Franchise Brand» αναδεικνύοντας το σημαντικό έργο της εταιρίας στο επίπεδο παροχής υπηρεσιών σ’ ένα δίκτυο 14 κλινικών σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και γραφείων αντιπροσώπευσης σε άλλες χώρες της Δυτικής Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής.

Δεν είναι τυχαίο που η Advanced Hair Clinics αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για μεταμόσχευση μαλλιών ασθενών από όλο τον κόσμο, έχοντας βραβευτεί τέσσερεις φορές με την κορυφαία διάκριση «International Hair Clinic of the Year» από την International Society of Hair Restoration Surgery (ISHRS), αλλά και λάβει βραβεία και από άλλους μεγάλους έγκριτους οργανισμούς όπως οι Medical Travel Awards (IMTJ), Healthcare Business Awards, World FUE Institute.

Αυτή είναι η δεύτερη διάκριση της Advanced Hair Clinics αυτή τη χρονιά. Να σημειωθεί ότι τον Απρίλιο 2022, ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, πλαστικός χειρουργός ιδρυτής και επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics, έλαβε το βραβείο «καλύτερης αποκατάστασης μαλλιών» στο Μόντε Κάρλο του Μονακό. Η βράβευση έγινε στα πλαίσια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αισθητικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης (AMWC), ανάμεσα σε καταξιωμένους Ιατρούς από όλο τον κόσμο για τα αποτελέσματα της Κλινικής στον τομέα της εμφύτευσης μαλλιών.

O κ. Γρηγόρης Τζώτζης δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου “Είμαστε βαθιά συγκινημένοι και υπερήφανοι που η μακροχρόνια προσπάθεια μας για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες μας στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης αναγνωρίζεται. Αναγνωρίζεται τόσο από τους συνεργάτες αλλά πρωτίστως από τους πελάτες μας που προτιμούν την Advanced Hair Clinic,  προερχόμενοι από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό”. Αξίζει να σημειωθεί πως από τον θεσμό Medical Beauty Awards 2022 βραβεύτηκαν και οι εξειδικευμένες κλινικές του ομίλου μας, Cosmetic Derma Medicine, με Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Best Fillers Treatment» για τη θεραπεία αναίμακτης ρινοπλαστικής και Χάλκινο στην κατηγορία «Derma Clinic Chain / Franchise Brand». Επίσης, η εξειδικευμένη Κλινική Ολικής Στοματικής Αποκατάστασης & Εμφυτευμάτων, Advanced Implant Clinics στην κατηγορία «Best Dental Cosmetic Clinic Brand», με το Ασημένιο Βραβείο για τις θεραπείες οδοντικών εμφυτευμάτων και αισθητικής οδοντιατρικής.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έμπειροι, καταξιωμένοι επιστήμονες δίνουν λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης.

Main Contact Form--el

* Έχω ενημερωθεί για την ως άνω επεξεργασία προσωπικών μου δεδομένων, και ΔΙΝΩ την συγκατάθεσή μου σε αυτήν, όπως ειδικά αυτή ορίζεται αναλυτικά ΕΔΩ.

calendar-fullmagnifiercrosschevron-down