AthinëThessalonikiPatraRhodesQipro

advanced-hair-clinics-athens    Advanced Hair Clinics eshte klinika me e madhe dhe me moderne e Transplantit te Flokut ne qender te Athines,perballe Hotel Hilton
Eshte nje klinike inovative,e specializuar ne fushen e Diagnostifikimit dhe Trajtimit te renies se flokut tek femrat dhe meshkujt,Permes zbatimit te teknikes me te avancuar per transplantin e flokut,Advanced FUE,e zbatuar nga mjeke me eksperiecne te gjere te gjate dhe te qendrushme ne kete fushe.

    Themeluesi dhe drejtori mjekesor i Advanced hair clinics eshte DR. Anastasios Vekris, MD, kirurg plastik dhe antar i ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery.Dr.Vekris eshte nje nga mjeket me te pergatitur ne fushen e mikrokirurgjise dhe konsiderohet nje nga ekspertet me te mire boteror ne fushen e transplantit te flokut,duke bere shume Transplante floku ne Europe, USA dhe ne shume vende te Lindjes se Mesme.

Ne Advanced hair Clinics objektivi jone eshte trajtimi me sukses i klienteve dhe nje rezultat sa me natyral. Kontaktoni Advanced Hair clinics sot +30 210 6980451 per konsulte.Perfitoni nga teknikat me te avancuara ne fushen e Transplantit te flokut tani,dhe shijoni nje rezultat natyral te bukur dhe te perhershem.

+30 210 6980451, +30 216 800 2268
+30 6940457494
5 Konstantinou Ventiri & Vas. Sofias
[email protected]

advanced-hair-clinics-thessaloniki    Advanced Hair Clinics eshte klinika me e madhe dhe me moderne e Transplantit te Flokut ne qender te Thessaloniki. Eshte nje klinike inovative,e specializuar ne fushen e Diagnostifikimit dhe Trajtimit te renies se flokut tek femrat dhe meshkujt,Permes zbatimit te teknikes me te avancuar per transplantin e flokut,Advanced FUE,e zbatuar nga mjeke me eksperiecne te gjere te gjate dhe te qendrushme ne kete fushe.

    Themeluesi dhe drejtori mjekesor i Advanced hair clinics eshte DR. Anastasios Vekris, MD, kirurg plastik dhe antar i ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery.Dr.Vekris eshte nje nga mjeket me te pergatitur ne fushen e mikrokirurgjise dhe konsiderohet nje nga ekspertet me te mire boteror ne fushen e transplantit te flokut,duke bere shume Transplante floku ne Europe, USA dhe ne shume vende te Lindjes se Mesme.

Ne Advanced hair Clinics objektivi jone eshte trajtimi me sukses i klienteve dhe nje rezultat sa me natyral. Kontaktoni Advanced Hair clinics sot +30 2310 224240 per konsulte.Perfitoni nga teknikat me te avancuara ne fushen e Transplantit te flokut tani,dhe shijoni nje rezultat natyral te bukur dhe te perhershem.

+30 2310 224240
+30 6940457494
rrugë Tsimiski 17, kati 8
[email protected]

advanced-hair-clinics-patra    Advanced Hair Clinics eshte klinika me e madhe dhe me moderne e Transplantit te Flokut ne qender te Patra. Eshte nje klinike inovative,e specializuar ne fushen e Diagnostifikimit dhe Trajtimit te renies se flokut tek femrat dhe meshkujt,Permes zbatimit te teknikes me te avancuar per transplantin e flokut,Advanced FUE,e zbatuar nga mjeke me eksperiecne te gjere te gjate dhe te qendrushme ne kete fushe.

    Themeluesi dhe drejtori mjekesor i Advanced hair clinics eshte DR. Anastasios Vekris, MD, kirurg plastik dhe antar i ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery.Dr.Vekris eshte nje nga mjeket me te pergatitur ne fushen e mikrokirurgjise dhe konsiderohet nje nga ekspertet me te mire boteror ne fushen e transplantit te flokut,duke bere shume Transplante floku ne Europe, USA dhe ne shume vende te Lindjes se Mesme.

Ne Advanced hair Clinics objektivi jone eshte trajtimi me sukses i klienteve dhe nje rezultat sa me natyral. Kontaktoni Advanced Hair clinics sot +30 2610 226562 per konsulte. Perfitoni nga teknikat me te avancuara ne fushen e Transplantit te flokut tani,dhe shijoni nje rezultat natyral te bukur dhe te perhershem.

+30 2610 226562
+30 6940457494
rrugë 98-100 Riga Fereou Str & Gerokostopoulou
[email protected]

advanced-hair-clinics-rhodes    Eshte nje klinike inovative,e specializuar ne fushen e Diagnostifikimit dhe Trajtimit te renies se flokut tek femrat dhe meshkujt,Permes zbatimit te teknikes me te avancuar per transplantin e flokut,Advanced FUE,e zbatuar nga mjeke me eksperiecne te gjere te gjate dhe te qendrushme ne kete fushe.

    Themeluesi dhe drejtori mjekesor i Advanced hair clinics eshte DR. Anastasios Vekris, MD, kirurg plastik dhe antar i ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery.Dr.Vekris eshte nje nga mjeket me te pergatitur ne fushen e mikrokirurgjise dhe konsiderohet nje nga ekspertet me te mire boteror ne fushen e transplantit te flokut,duke bere shume Transplante floku ne Europe, USA dhe ne shume vende te Lindjes se Mesme.

Ne Advanced hair Clinics objektivi jone eshte trajtimi me sukses i klienteve dhe nje rezultat sa me natyral. Kontaktoni Advanced Hair clinics sot +30 22410 32700 per konsulte. Perfitoni nga teknikat me te avancuara ne fushen e Transplantit te flokut tani,dhe shijoni nje rezultat natyral te bukur dhe te perhershem.

+30 22410 32700
rrugë 28 Ethnarchou Makariou (Cairo Palace Mall)
[email protected]

advanced-hair-clinics-cyprus    Advanced Hair Clinics Limasol ndodhet ne zemer te qytetit ne nje klinike moderne dhe inovatore e cila perdor metodat me te avancuara per Mbjelljen e Flokut dhe qe perdor te njejtat standarte me Kliniken e Athines. Klinika disponon mjetet me te avancuar te diagnostifikimit dhe perdor teknikat dhe trajtimet me te avancuara per renien e flokut,Advanced FUE, perdoret nga mjeke te specializuar dhe trajnuar ne Athine. Dr.Anastasios Vekris ofron standarte dhe sherbime te larta per zgjidhjen me te mire te problemit te renies se flokut,i cili shqeteson burra dhe gra te cdo moshe.

    Objektivi jone kryesore ne Advanced Hair Clinics Pristina eshte te ofrojme nje rezultat sa me natyral dhe nje sherbim sa me te mire te mundshem
Kontaktoni sot Kliniken tone ne Tirane ne Tel: +357 96800399 per nje konsulte. Do fitojme besimin tuaj bashke me floket tuaja.

 +357 96800399
Stymfalidon 12, Potamos Germasoyias, kati 3
[email protected]