Advanced Hair CLinics është # 1 Flokët Klinika transplant në Greqi!

Dr Anastas Vekris, MD, plastike Kirurg dhe anëtar i ISHRS, është e specializuar për kirurg transplantimit të flokëve, një nga specialistët globale të lartë në trajtimin e humbjes së flokëve, me mijëra raste të suksesit transplant flokët në Greqi dhe jashtë vendit.

Zgjidhni mes Fue flokeve transplantim ose trajtimet konservatore humbjen e flokëve

fue-hair-transplant
FUE transplant flokëve
Folikulare Njësia Nxjerrja metoda më të avancuara transplant flokëve është minimalisht invazive.
prp-hair-loss-treatment
PRP Humbja e flokeve Mjekimi
Tretman shumë efektive e flokëve humbje që është duke përdorur plazmën e gjakut të njëjtën
conservative-hair-loss-treatments
Trajtimit Humbja e flokeve
Gjithnjë e më shumë njerëz të vendosë për të marrë ndihmë nga specialist kur kanë
hair loss dna test
Flokët Testi humbje DNA
Humbja e flokeve ADN Test dhe të zbuloni predispozicion tuaj natyrore për humbjen e flokëve!

Komentet pacientët

Përvoja dhe efektivitetit në transplantin e flokeve

Transplantime flokët

Vjet përvojë në Fue

Rritja për qind nga viti i kaluar

Konsultimi online

Mëso në të cilën humbja e flokëve nivel të klasifikohen dhe të zgjidhni një nga trajtimet në dispozicion!

Νa Kontaktoni

Klinikat Tona:
Telefon:
Email:

 

 

+ +