πλαστικός χειρουργός δρ ιωάννης δαλιανούδης

Πλαστικός Χειρουργός
Δρ Ιωάννης Δαλιανούδης

Πλαστικός Χειρουργός Δρ Ιωάννης Δαλιανούδης - Βιογραφικό

Ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ Ιωάννης Δαλιανούδης, EBOPRAS Fellow και DAFPRS Fellow, είναι ειδικευμένος με πολυετή εμπειρία στην Πλαστική Επανορθωτική και Αισθητική Χειρουργική. Ολοκλήρωσε την προπτυχιακή του εκπαίδευση στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και εργάστηκε ως εθελοντής ιατρός στην Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής & Εγκαυμάτων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο» στο Λάτσειο Κέντρο Εγκαυμάτων, όπου συνέχισε να εργάζεται στα πλαίσια της μετεκπαίδευσής του στον τομέα της Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής και του εγκαύματος.

Έχει εργαστεί στην Γενική Χειρουργική του 417 ΝΙΜΤΣ και στην Αγγειοχειρουργική Κλινική του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών. Έχει επίσης εργαστεί στην Πανεπιστημιακή Κλινική Θώρακος και Καρδιάς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, καθώς και στην Ορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «Θριάσιο».

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ Ιωάννης Δαλιανούδης είναι μέλος του «European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery (EBOPRAS) από το 2016, μετά την επιτυχία του στις ευρωπαϊκές εξετάσεις ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικής του EBOPRAS.

Το 2018 έλαβε υποτροφία από την Ολλανδική Εταιρεία Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου «Dutch Association for Facial and Reconstructive Surgery (DAFPRS), προκειμένου να εξειδικευτεί στην Αισθητική Χειρουργική του Προσώπου, στη Χειρουργική της Περιοφθάλμιας Χώρας και σε επεμβάσεις μετά από μαζική απώλεια βάρους, υπό την καθοδήγηση του Prof. Dirk Richter, τωρινό πρόεδρο της ISAPS.

Συνέχισε την εξειδίκευσή του στον τομέα της Ρινοπλαστικής, στη Τεχεράνη, Ιράν, όπου συμμετείχε σε πλήθος επεμβάσεων, τόσο πρωτοπαθών όσο και δευτεροπαθών, υπό την καθοδήγηση των Prof. Babak Nikoumaram, Prof. Ali Manafi, Prof. Farhad Hafesi, Dr. Hamed Bateni και άλλων.

Σήμερα, εκπονεί τη διδακτορική του διατριβή στον τομέα της Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής με θέμα την αποκατάσταση νευρικών ελλειμμάτων στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Παράλληλα, στα πλαίσια απόκτησης του μεταπτυχιακού του τίτλου στο πρόγραμμα «Χειρουργική Ανατομία», ολοκλήρωσε τη διπλωματική του εργασία με θέμα την αποκατάσταση ελλειμμάτων της περιοφθάλμιας χώρας, από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Δρ. Ιωάννης Δαλιανούδης - Διαπιστεύσεις

 • πλαστικός χειρουργός δρ ιωαννης δαλιανουδης southern medical center
  πλαστικός χειρουργός δρ ιωαννης δαλιανουδης european board of plastic surgery
  πλαστικός χειρουργός δρ ιωαννης δαλιανουδης certificate
  πλαστικός χειρουργός δρ ιωαννης δαλιανουδης isaps global congress certificate
 • πλαστικός χειρουργός δρ ιωαννης δαλιανουδης southern medical center
 • πλαστικός χειρουργός δρ ιωαννης δαλιανουδης european board of plastic surgery
 • πλαστικός χειρουργός δρ ιωαννης δαλιανουδης certificate
 • πλαστικός χειρουργός δρ ιωαννης δαλιανουδης isaps global congress certificate

Η Ιατρική μας Ομάδα

Καταξιωμένοι επιστήμονες με πολυετή εμπειρία και αποδεδειγμένη εξειδίκευση.

πλαστικός χειρουργός δρ αναστάσιος βεκρής

Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
Βιογραφικό
δερματολόγος δρ αμαλία τσιατούρα

Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
Βιογραφικό
δερματολόγος δρ κωνσταντίνα μάμαλη

Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
Βιογραφικό

Βραβεία - Διαπιστεύσεις

Advanced Hair Clinics

Η Advanced Hair Clinics είναι μια εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών, βραβευμένη τρείς φορές ως International Hair Clinic of the Year (IMTJ Medical Travel Awards 2016, 2017, 2019).

Ακολουθήστε μας

2020 © CDM Medical Group - Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων
graduation-hatlicensechevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram