Μεταμόσχευση Μαλλιών Λονδίνο

Διαγνωστικό Κέντρο της Advanced Hair Clinics στο Λονδίνο

Το Διαγνωστικό Κέντρο Αποκατάστασης Μαλλιών της Advanced Hair Clinics στο Λονδίνο είναι πλέον γεγονός και αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την επέκταση των δραστηριοτήτων της στο εξωτερικό! Στα πλαίσια της ανάπτυξης της, η Κλινική με την πολυετή πείρα της στη Μεταμόσχευση Μαλλιών και τις Θεραπείες Τριχόπτωσης ίδρυσε το Διαγνωστικό Κέντρο της στην καρδιά του Λονδίνου, με σκοπό την ενημέρωση του βρετανικού κοινού για τις σύγχρονες τεχνικές και θεραπείες αποκατάστασης μαλλιών.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη Κλινική Advanced Hair Clinics παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διάγνωσης και θεραπείας της γυναικείας και ανδρικής τριχόπτωσης, τόσο με συντηρητικές θεραπείες τριχόπτωσης, όσο και με την εφαρμογή της εξελιγμένης τεχνικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE.

Ιδρυτής & Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics είναι ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός και μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery). Με μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση, καθώς επίσης και με χιλιάδες επιτυχημένες επεμβάσεις, ο Δρ. Βεκρής είναι σήμερα ένας από τους κορυφαίους ειδικούς παγκοσμίως στη Μεταμόσχευση Μαλλιών.

Η διεθνώς αναγνωρισμένη Κλινική έχει βραβευτεί πολλάκις για την ποιότητα των υπηρεσιών της. Παρατίθενται παρακάτω ορισμένα από τα βραβεία της Κλινικής μας.

Το 2022 ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής τιμήθηκε με το βραβείο “Best Hair Restoration” στα πλαίσια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Αισθητικής Ιατρικής και Αντιγήρανσης AMWC.

Το 2016, 2017, 2019 και 2020 η Advanced Hair Clinics βραβεύθηκε ως “International Hair Clinic of the Year” από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό International Medical Travel Journal (IMTJ).

Μπορείτε να δείτε όλες τις διακρίσεις και βραβεύσεις της Advanced Hair Clinics στα νέα της Κλινικής μας.

Επικοινωνήστε με το Διαγνωστικό Κέντρο της Advanced Hair Clinics στο Λονδίνο, και κλείστε ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού με την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα του Δρ. Αναστάσιου Βεκρή.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πού θα μας βρείτε

Τηλέφωνο

+44 (0)207 291 4479

Διεύθυνση

1-7 HARLEY STREET, LONDON W1G 9QD ROOM G701A

Η Advanced Hair Clinics σε αριθμούς

20.000+ Mεταμοσχεύσεις Mαλλιών

15+ Έτη εμπειρίας στη Μεταμόσχευση Μαλλιών

25.000+ Ικανοποιημένοι Ασθενείς

4 Διεθνή Βραβεία IMTJ στον Ιατρικό Τουρισμό

Βρείτε μας στα Google Maps

ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
phone-handsetmap-markercrossmenuchevron-right