Ιατρός Δρ. Αντωνία Ανδριοπούλου

"Η εμπειρία σε συνδυασμό με την επιμονή στην λεπτομέρεια φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα."

Δρ. Αντωνία Ανδριοπούλου – Βιογραφικό

Η Ιατρός Δρ. Αντωνία Ανδριοπούλου είναι απόφοιτη της Ιατρικής και Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Κραϊόβα (Faculty of Medicine in University of Craiova).

Ξεκίνησε τις σπουδές της το 2007 στο Τεχνολογικό Ίδρυμα Πατρών, στο τμήμα της Νοσηλευτικής από όπου και αποφοίτησε το 2012. Στη συνέχεια, παρακολούθησε Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Εκπαίδευσης στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με εκπαιδευτικό αντικείμενο «Ιατρική Ψυχολογία». Η αγάπη της ωστόσο για την Ιατρική, την οδήγησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Κραϊόβα, από όπου αποφοίτησε το 2021.

Από το 2012 και παράλληλα με τις σπουδές της, εργαζόταν στην Advanced Hair Clinics ως βασικό μέλος της νοσηλευτικής ομάδας και της βοηθητικής ομάδας των μεταμοσχεύσεων μαλλιών. Σήμερα, αποτελεί μέλος της Ιατρικής Ομάδας της Advanced Hair Clinics, αναπληρώτρια επιστημονική διευθύντρια της κλινικής και Hair Surgery Specialist.

Η Δρ. Αντωνία Ανδριοπούλου έχει συμμετάσχει σε πλήθος συνεδρίων που αφορούν στη μεταμόσχευση μαλλιών, όπως το Παγκόσμιο Συνέδριο Μεταμόσχευσης Μαλλιών της ISHRS το 2021 στη Λισαβόνα, το 2019 στο Λος Άντζελες, το 2017 στην Πράγα κ.α.

Το Μάρτιο του 2022 παρακολούθησε το Los Angeles Hair Restoration Workshop, μια τριήμερη εκπαίδευση για τη μεταμόσχευση μαλλιών FUE. Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, είχε την ευκαιρία να κάνει πρακτική άσκηση υπό την επίβλεψη του κορυφαίου Dr. Sanusi Umar και να παρακολουθήσει διαλέξεις από καθηγητές παγκόσμιας κλάσης και δασκάλους της τέχνης της χειρουργικής αποκατάστασης μαλλιών.

Η Ιατρική μας Ομάδα

Καταξιωμένοι επιστήμονες με πολυετή εμπειρία και αποδεδειγμένη εξειδίκευση.

πλαστικός χειρουργός δρ αναστάσιος βεκρής

Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
Βιογραφικό
δερματολόγος αφροδισιολογος δρ αμαλια τσιατουρα

Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
Βιογραφικό
δερματολόγος-αφροδισιολόγος κωνσταντίνα μάμαλη

Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
Βιογραφικό
πλαστικός χειρουργός δρ ιωάννης δαλιανούδης

Δρ. Ιωάννης Δαλιανούδης

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
Βιογραφικό
ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
crossmenuchevron-right