1 Ιουνίου, 2022

Διάλεξη του Δρ Αναστάσιου Βεκρή στο 44ο Συνέδριο Μεταμόσχευσης Μαλλιών S.I.TRI.

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, προσκεκλημένος ομιλητής, στο 44ο Συνέδριο Μεταμόσχευσης Μαλλιών S.I.TRI. παρουσίασε εργασία επάνω σε περιστατικά εμφύτευσης γενιών. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία από τις 26 έως τις 29 Μαΐου 2022.

Στα πλαίσια του συνεδρίου, ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός & Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics κλήθηκε να παρουσιάσει διάλεξη με τίτλο «Beard Hair Restoration», παρουσία διεθνώς καταξιωμένων ιατρών από όλο τον κόσμο.

Στο συνέδριο συμμετείχε ενεργά και η Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος της κλινικής, καθώς και μέλη της ομάδας της Advanced Hair Clinics. Η παρουσία του Ομίλου μας σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια είναι μείζονος σημασίας για την κλινική μας, με σκοπό τη διάδοση της γνώσης και την απόκτηση επιπλέον εμπειρίας με την ανταλλαγή ερευνητικών πληροφοριών με παγκοσμίου φήμης επιστήμονες ειδικούς στη μεταμόσχευση μαλλιών

Gallery

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE.
Με ενδιαφέρει!
ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
calendar-fullmagnifiercrossmenuchevron-right