Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής καλεσμένος ομιλητής στο Online Aesthetic Surgery Course 2 της IAAPS

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής καλεσμένος ομιλητής στο Online Aesthetic Surgery Course 2 της IAAPS

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός & Μέλος της ISHRS ήταν καλεσμένος ομιλητής στο Online Aesthetic Surgery Course 2 της INDIAN ASSOCIATION OF AESTHETIC PLASTIC SURGEONS (IAAPS) που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το Σαββατοκύριακο 27-28 Νοεμβρίου 2021.

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, ανάμεσα σε καταξιωμένους Ιατρούς από όλο τον κόσμο, κλήθηκε να μοιραστεί τις γνώσεις, την επιστημονική έρευνα και τα αποτελέσματά του σχετικά με την αποτελεσματικότητα της θεραπείας με PRP, παρουσιάζοντας το θέμα “PRP – Demystifying the hype”. Αναφέρθηκε εκτενώς στο πώς η θεραπεία PRP μπορεί να συμβάλλει στη μείωση της τριχόπτωσης, να προλάβει την εμφάνισή της, αλλά και να τονώσει τα τριχοθυλάκια που βρίσκονται σε πορεία εκφυλισμού. Παρουσίασε, επίσης, πραγματικά περιστατικά ασθενών μετά από θεραπεία στην Advanced Hair Clinics με ιδιαίτερη έμφαση στην περίπτωση δίδυμων παιδιών που πάσχουν από γυροειδή αλωπεκία από την τρυφερή ηλικία των 5 ετών και πώς η θεραπεία PRP βοήθησε στην φύτρωση μαλλιών.

Τέλος, ο Δρ. Βεκρής αναφέρθηκε και στην χρήση του PRP για την ανάπλαση του δέρματος και κυρίως για την αντιμετώπιση λεπτών γραμμών, ρυτίδων, ουλών και σημαδιών.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!