Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής συγγραφέας του 32ου Κεφαλαίου του βιβλίου

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής συγγραφέας του 32ου Κεφαλαίου του βιβλίου "Hair Transplant 360-FUE"

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής μοιράστηκε την εμπειρία και τη γνώση του, συμβάλλοντας στη συγγραφή και έκδοση της δεύτερης έκδοσης του εξειδικευμένου συγγράμματος για τη μεταμόσχευση μαλλιών “Hair Transplant 360-FUE” ως συγγραφέας του κεφαλαίου 32 “Use of Sharp Implanters in FUE”.

Το εγχειρίδιο αυτό, αποτελεί το πλέον εξειδικευμένο σύγγραμμα για τη μεταμόσχευση μαλλιών παγκοσμίως, γραμμένο από παγκοσμίου φήμης ειδικούς από το χώρο της μεταμόσχευσης μαλλιών και απευθύνεται σε ιατρούς που ασχολούνται με τη μεταμόσχευση μαλλιών και την αντιμετώπιση των αλωπεκιών.

Όπως ανέφερε και ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, “Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπεύθυνους έκδοσης του νέου εξειδικευμένου συγγράμματος για τη μεταμόσχευση μαλλιών “Hair Transplant 360-FUE” για τη μεγάλη τιμή να με επιλέξουν ως συγγραφέα του κεφαλαίου 32 “Use of Sharp Implanters in FUE”. Ένα σπουδαίο σύγγραμμα με τις τελευταίες εξελίξεις στη μεταμόσχευση μαλλιών γραμμένο από παγκοσμίου φήμης ειδικούς.

Υπεύθυνοι εκδότες για την έκδοση του εν λόγω συγγράματος είναι οι Samuel L Lam και Kenneth L Williams Jr.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!