Logo Alt

Κανένας συμβιβασμός με την αραίωση μαλλιών σας - Forbes Απρίλιος 2021

Τα νέα της Advanced Hair Clinics

Νικήστε την οριστικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών FUE

Η αναζήτηση μιας δραστικής λύσης που θα ανακόψει την επέλαση της τριχόπτωσης αποτελεί ένα από τα κορυφαία αιτήματα των ανδρών, καθώς η αραίωση των μαλλιών είναι ένα από τα πιο στρεσογόνα γεγονότα που επηρεάζουν αρνητικά την προσωπική και δημόσια ζωή τους. Όμως στο Διαδίκτυο πολλές από τις διαφημιζόμενες «μαγικές συνταγές» προσφέρουν απλώς φρούδες ελπίδες.

Για το τι πραγματικά ισχύει, ρωτήσαμε τον Πλαστικό Χειρουργό Δρ. Αναστάσιο Βεκρή, μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS) & Επιστημονικό Διευθυντή της εξειδικευμένης κλινικής μαλλιών Advanced Hair Clinics, μια κορυφαία κλινική που έχει καταφέρει να βραβευθεί διεθνώς επί τέσσερα έτη (2016, 2017, 2019, 2020) ως “International Hair Clinic of the Year” από τον έγκριτο οργανισμό IMTJ. Ο Δρ. Βεκρής τονίζει: «Η μόνη ενδεδειγμένη ιατρική μέθοδος που αποκαθιστά οριστικά και με ασφάλεια την αραίωση μαλλιών είναι η μεταμόσχευση μαλλιών με την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο FUE. Αν εφαρμοστεί από αποδεδειγμένα έμπειρη και εξειδικευμένη ιατρική ομάδα, οδηγεί σε ένα φυσικό και άριστο αποτέλεσμα, που αγγίζει το εντυπωσιακό ποσοστό της τάξεως του 95%-98%».

Πως εφαρμόζεται: Η σύγχρονη μέθοδος εμφύτευσης FUE, η οποία ήρθε για να αντικαταστήσει την παλαιότερη και εξαιρετικά τραυματική τεχνική FUT (γνωστή και ως Strip), επιτρέπει την εξαγωγή των τριχοθυλακίων ένα προς ένα από τη δότρια περιοχή του τριχωτού της κεφαλής και την εμφύτευσή τους στην περιοχή όπου παρατηρείται αραίωση. Η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία και επομένως αποτελεί μια πρακτικά ανώδυνη διαδικασία.

Πότε θα γίνει εμφανές το αποτέλεσμα; «Η ανάπτυξη των νέων μαλλιών μετά τη μεταμόσχευση πραγματοποιείται σταδιακά και ολοκληρώνεται μέσα σε 12 μήνες. Συχνά αναφέρεται φύτρωση νέων μαλλιών ακόμα και 18-24 μήνες μετά την επέμβαση. Τα εμφυτευμένα μαλλιά μπορούν να λουστούν, να βαφτούν και να κουρευτούν χωρίς κανένα πρόβλημα», απαντά ο Δρ. Βεκρής.

Ποιος είναι ο ιδανικός υποψήφιος; Ο Δρ. Βεκρής εξηγεί: «Οποιοσδήποτε άντρας άνω των 18 ετών με πρόβλημα ανδρογενετικής αλωπεκίας οποιουδήποτε σταδίου θα βρει οριστική λύση με τη μέθοδο FUE, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε εξειδικευμένες περιπτώσεις, όπως έπειτα από τραύμα ή έγκαυμα, σε περιπτώσεις ουλωτικής αλωπεκίας».

Πότε μπορεί να επιστρέψει ένας ασθενής στην εργασία και τις δραστηριότητές του; «Αν μιλάμε για πνευματική εργασία, ο ασθενής μπορεί κυριολεκτικά να επιστρέψει την επόμενη μέρα. Χειρωνακτικές εργασίες, δραστηριότητες στον εξωτερικό χώρο ή άθληση μπορούν να επαναληφθούν χωρίς κανένα πρόβλημα το αργότερο μία εβδομάδα μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών.», τονίζει ο Δρ. Βεκρής.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έμπειροι, καταξιωμένοι επιστήμονες δίνουν λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης.

Main Contact Form--el

* Έχω ενημερωθεί για την ως άνω επεξεργασία προσωπικών μου δεδομένων, και ΔΙΝΩ την συγκατάθεσή μου σε αυτήν, όπως ειδικά αυτή ορίζεται αναλυτικά ΕΔΩ.

calendar-fullmagnifiercrosschevron-down