Logo Alt

Advanced Hair Clinics - Medical Beauty Awards 2020

Τα νέα της Advanced Hair Clinics

Μια ακόμη σημαντική διάκριση έρχεται να αναγνωρίσει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της κλινικής Advanced Hair Clinics. Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, σε μια εντυπωσιακή τελετή βράβευσης, η κλινική Advanced Hair Clinics αναδείχθηκε ως Νικήτρια της κατηγορίας “Hair Clinic Chain / Franchise Brand”, μια εξαιρετικά τιμητική διάκριση που αναγνωρίζει την πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση της ιατρικής μας ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον θεσμό Medical Beauty Awards 2020 βραβεύτηκε και η εξειδικευμένη δερματολογική κλινική του ομίλου μας, Cosmetic Derma Medicine, με το Gold βραβείο στην κατηγορία “Lipolysis Treatment”, για τη σύγχρονη, ελάχιστα επεμβατική θεραπεία «Laser Υποβοηθούμενη Λιποαναρρόφηση Smartlipo» που διενεργείται εδώ και σχεδόν μία δεκαετία στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των κλινικών μας.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για 1η χρονιά από την Boussias Communications και ανέδειξαν τις εταιρείες που διαθέτουν επαγγελματικά σημεία, θεραπείες και προϊόντα τα οποία μπορούν να ενταχθούν μέσα στον ευρύτερο χώρο της υγείας της ομορφιάς και τα τελευταία χρόνια έχουν να επιδείξουν καινοτόμες πρακτικές όσον αφορά την Δερματολογία, την Πλαστική Χειρουργική, την Αποκατάσταση Μαλλιών και την Κοσμητική Οδοντιατρική.

Οι βραβεύσεις αυτές προστίθεται σε μια σειρά εθνικών και παγκόσμιων διακρίσεων, γεμίζοντάς μας με υπερηφάνεια και όραμα για ένα ακόμη πιο δημιουργικό μέλλον.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έμπειροι, καταξιωμένοι επιστήμονες δίνουν λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης.

Main Contact Form--el

* Έχω ενημερωθεί για την ως άνω επεξεργασία προσωπικών μου δεδομένων, και ΔΙΝΩ την συγκατάθεσή μου σε αυτήν, όπως ειδικά αυτή ορίζεται αναλυτικά ΕΔΩ.

picturecalendar-fullmagnifiercrosschevron-down