25 Σεπτεμβρίου, 2020

Η Advanced Hair Clinics βραβευόμενη ως “International Hair Clinic of the Year” για το 2020

Η κλινική Advanced Hair Clinics βραβεύτηκε ως “International Hair Clinic of the Year” για το 2020 από τα IMTJ Medical Travel Awards, ένα θεσμός που επιβραβεύει τα εξαιρετικά επιτεύγματα στον κλάδο του ιατρικού τουρισμού παγκοσμίως. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020.

Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 20 ειδικούς από όλο τον κόσμο, ειδικοί που έχουν επιλεχθεί βάση της πολύχρονης εμπειρίας τους στον τομέα του ιατρικού τουρισμού και της υγείας, απονείμει κάθε χρόνο το βραβείο “International Hair Clinic of the Year” στην κλινική μαλλιών που προσέλκυσε και εξυπηρέτησε με μεγαλύτερη επιτυχία διεθνούς ασθενείς. Οι κριτές συνυπολογίζουν στην απόφασή τους τον αριθμό και το είδος των ασθενών που υποβλήθηκαν σε θεραπεία, την ποιότητα και το εύρος των υπηρεσιών, την ικανοποίηση των ασθενών, τον αριθμό των διεθνών ασθενών που έλαβαν θεραπεία και τη χώρα προέλευσής τους. Παράλληλα ελέγχουν στοιχεία που αφορούν το εύρος και την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κλινική Advanced Hair Clinic βραβεύεται ως “International Hair Clinic of the Year”. Το 2016, το 2017 και το 2019, απονεμήθηκε ξανά αυτό το σημαντικό βραβείο στην κλινική Advanced Hair Clinics, γεγονός που επιβεβαιώνει τις δυνατότητές της στα πλαίσια της διεθνούς πραγματικότητας.

«Ως Διευθύνων Σύμβουλος και Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής Advanced Hair Clinics είναι μεγάλη τιμή για εμένα να παραλαμβάνω το τέταρτο βραβείο “International Hair Clinic of the Year”. Είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους τους εργαζομένους μας,  για όλες τις ιατρικές μας ομάδες και για τους χιλιάδες ασθενείς μας από όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστώ πολύ.» δήλωσε ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βέκρης, Ιδρυτής, Διευθύνων Σύμβουλος & Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics.

«Η ομάδα της Advanced Hair Clinics είναι πραγματικά υπερήφανη για αυτό το τέταρτο βραβείο, μια μεγάλη αναγνώριση για τα εξαιρετικά αποτελέσματα και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται σε όλες τις κλινικές μας. Οι ανάγκες και η ικανοποίηση των ασθενών μας είναι η κύρια προτεραιότητά μας και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση συνεχώς αναπτυσσόμενοι και εξελισσόμενοι.», τόνισε η κα Λίλη Αγιάντ, Γενική Διευθύντρια της Advanced Hair Clinics.

«Η αναγνώριση της συμβολής μας στον τομέα του ιατρικού, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης εποχής, ενισχύει την εμπιστοσύνη μας και αναζωπυρώνει τις ελπίδες και τα όνειρά μας. Αυτό το βραβείο επιβεβαιώνει την ποιότητα των υπηρεσιών μας και τη θετική εμπειρία που βιώνουν οι ασθενείς μας στις 11 κλινικές μας στην Ελλάδα και την Κύπρο.» δήλωσε η κα Αΐντα Σαρκισσιάν, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της Advanced Hair Clinics.

Gallery

Χρήσιμες Λέξεις - Κλειδιά

Πρόσφατα άρθρα

Η ΑΡΑΙΩΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ - ESQUIRE Σεπτέμβριος '20

Η ΑΡΑΙΩΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ... Με σύμμαχο τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE   Η αναζήτηση μιας αποτελεσματικής λύσης που θα αναχαιτίσει την επέλαση της τριχόπτωσης αποτελεί ένα από τα κορυφαία ζητούμενα στις αναζητήσεις στο Google από άντρες, καθώς η αραίωση των μαλλιών είναι ένα από τα πιο στρεσογόνα γεγονότα που επηρεάζουν αρνητικά τη ζωή τους. […]

περισσότερα
Η κλινική Advanced Hair Clinics βραβευόμενη στα Medical Beauty Awards 2020

Μια ακόμη σημαντική διάκριση έρχεται να αναγνωρίσει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της κλινικής Advanced Hair Clinics. Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, σε μια εντυπωσιακή τελετή βράβευσης, η κλινική Advanced Hair Clinics αναδείχθηκε ως Νικήτρια της κατηγορίας  “Hair Clinic Chain / Franchise Brand”, μια εξαιρετικά τιμητική διάκριση που αναγνωρίζει την πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση της […]

περισσότερα
Η Advanced Hair Clinics βραβευόμενη ως “International Hair Clinic of the Year” για το 2020

Η κλινική Advanced Hair Clinics βραβεύτηκε ως “International Hair Clinic of the Year” για το 2020 από τα IMTJ Medical Travel Awards, ένα θεσμός που επιβραβεύει τα εξαιρετικά επιτεύγματα στον κλάδο του ιατρικού τουρισμού παγκοσμίως. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020. Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 20 ειδικούς από όλο τον […]

περισσότερα

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE.
Με ενδιαφέρει!

Βραβεία - Διαπιστεύσεις

Advanced Hair Clinics - Μέλος του παγκόσμιου ανεξάρτητου οργανισμού για τη μεταμόσχευση μαλλιών ISHRS
Advanced Hair Clinics - Βραβείο IMTJ 2020 - η καλύτερη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως 2020 IMTJ
Advanced Hair Clinics - SILVER στα Healthcare Business Awards 2019
Advanced Hair Clinics - Μέλος του World FUE Institute

Advanced Hair Clinics

Η Advanced Hair Clinics είναι μια εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών, βραβευμένη 4 φορές ως International Hair Clinic of the Year (IMTJ Medical Travel Awards 2016, 2017, 2019, 2020).

Ακολουθήστε μας

2020 © CDM Medical Group - Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων
calendar-fullmagnifierchevron-upfunnel linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram