1 Ιουλίου, 2020

Μεταμόσχευση Μαλλιών και το καλοκαίρι - ESQUIRE Ιούνιος '20

Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν είναι ικανές να σταθούν εμπόδιο στο να αποκτήσετε και πάλι πυκνά μαλλιά και ενισχυμένη αυτοπεποίθηση.

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι μια καλή αφορμή ένας άντρας να κάνει μία ονειρεμένη αλλαγή στην εμφάνισή του: να αποκτήσει ξανά πυκνά μαλλιά. Για το κατά πόσο είναι ασφαλής μια μεταμόσχευση μαλλιών το καλοκαίρι, ο έγκριτος πλαστικός χειρουργός Δρ.  Αναστάσιος Βεκρής, επιστημονικός διευθυντής της Advanced Hair Clinics -κλινική διεθνώς βραβευμένη ως International Hair Clinic of the Year για το 2016, το 2017 & το 2019- απαντά: «Δεν υπάρχει εποχικότητα στη μεταμόσχευση μαλλιών, και μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και το καλοκαίρι, ιδίως όταν μιλάμε για την ελάχιστα επεμβατική τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE. Οι οδηγίες που δίνουμε είναι ίδιες όλο το χρόνο: μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών λέμε πάντα στους ασθενείς μας να ψεκάζουν την περιοχή με φυσιολογικό ορό για τις επόμενες 3 μέρες και να αποφεύγουν κινήσεις που μπορεί να τραυματίσουν την περιοχή, ανεξάρτητα από ποια εποχή πραγματοποιούν τη συνεδρία τους. Όταν η μεταμόσχευση μαλλιών πραγματοποιείται με την ελάχιστα επεμβατική τεχνική FUE, η οποία δεν αφήνει γραμμικά σημάδια και ουλές, μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας και φυσικά να συνεχίσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές χωρίς κανένα πρόβλημα».

Η επιλογή πιστοποιημένου ιατρού είναι το κλειδί για άριστο αποτέλεσμα: «Επιλέξτε έναν αποδεδειγμένα έμπειρο πλαστικό χειρουργό, ο οποίος να είναι μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS) και μια εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών για να λάβετε ένα αισθητικά άρτιο και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, με ασφάλεια», τονίζει ο Δρ. Βεκρής, εξηγώντας τα «ατού» της ελάχιστα επεμβατικής τεχνικής μεταμόσχευσης μαλλιών FUE (Follicular Unit Excision): «Στα ελληνικά σημαίνει “Εξαγωγή Μεμονωμένων Τριχοθυλακίων” και αποτελεί την πιο σύγχρονη τεχνική που εφαρμόζεται σήμερα για οριστική λύση στην αραίωση των μαλλιών, η οποία ήρθε για να εξελίξει -και εν μέρει να αντικαταστήσει- την εξαιρετικά επεμβατική τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUT (Strip).

Κατά τη μέθοδο FUE αφαιρούνται ένα-ένα τα τριχοθυλάκια με εργαλείο πολύ μικρής διαμέτρου και εμφυτεύονται εν συνεχεία ένα προς ένα στην περιοχή που παρουσιάζει αραίωση».

Gallery

Χρήσιμες Λέξεις - Κλειδιά

Πρόσφατα άρθρα

Η ΑΡΑΙΩΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ - ESQUIRE Σεπτέμβριος '20

Η ΑΡΑΙΩΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΤΗΘΕΙ... Με σύμμαχο τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE   Η αναζήτηση μιας αποτελεσματικής λύσης που θα αναχαιτίσει την επέλαση της τριχόπτωσης αποτελεί ένα από τα κορυφαία ζητούμενα στις αναζητήσεις στο Google από άντρες, καθώς η αραίωση των μαλλιών είναι ένα από τα πιο στρεσογόνα γεγονότα που επηρεάζουν αρνητικά τη ζωή τους. […]

περισσότερα
Η κλινική Advanced Hair Clinics βραβευόμενη στα Medical Beauty Awards 2020

Μια ακόμη σημαντική διάκριση έρχεται να αναγνωρίσει το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών της κλινικής Advanced Hair Clinics. Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, σε μια εντυπωσιακή τελετή βράβευσης, η κλινική Advanced Hair Clinics αναδείχθηκε ως Νικήτρια της κατηγορίας  “Hair Clinic Chain / Franchise Brand”, μια εξαιρετικά τιμητική διάκριση που αναγνωρίζει την πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση της […]

περισσότερα
Η Advanced Hair Clinics βραβευόμενη ως “International Hair Clinic of the Year” για το 2020

Η κλινική Advanced Hair Clinics βραβεύτηκε ως “International Hair Clinic of the Year” για το 2020 από τα IMTJ Medical Travel Awards, ένα θεσμός που επιβραβεύει τα εξαιρετικά επιτεύγματα στον κλάδο του ιατρικού τουρισμού παγκοσμίως. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020. Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 20 ειδικούς από όλο τον […]

περισσότερα

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE.
Με ενδιαφέρει!

Βραβεία - Διαπιστεύσεις

Advanced Hair Clinics

Η Advanced Hair Clinics είναι μια εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών, βραβευμένη 4 φορές ως International Hair Clinic of the Year (IMTJ Medical Travel Awards 2016, 2017, 2019, 2020).

Ακολουθήστε μας

2020 © CDM Medical Group - Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων
calendar-fullmagnifierchevron-upfunnel linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram