24 Ιουνίου, 2020

Μεταμόσχευση μαλλιών: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε - Thebest.gr Ιούνιος '20

 Σύμφωνα με επίσημες μελέτες, η αραίωση μαλλιών θα απασχολήσει το 25% των ανδρών μέχρι την ηλικία των 30 (!) και οι περισσότεροι από τους μισούς άνδρες θα εμφανίσουν ανδρογενετικού αλωπεκία μέχρι τα 50 τους έτη. Η τριχόπτωση και η αραίωση μαλλιών επομένως αφορά την πλειονότητα των ανδρών που όλο και πιο ενεργά αναζητά λύση που να αποκαθιστά όχι μόνο την χαμένη πυκνότητα των μαλλιών, αλλά πολύ περισσότερο την χαμένη αυτοπεποίθηση.

Ζητήσαμε από τον Πλαστικό Χειρουργό Δρ Αναστάσιο Βεκρή, Επιστημονικό Διευθυντή της εξειδικευμένης κλινικής Advanced Hair Clinics, διεθνώς βραβευμένης ως International Hair Clinic of the Year για το 2016, 2017 & το 2019 από τον έγκριτο οργανισμό International Medical Travel Journal (IMTJ),  να απαντήσει σε ερωτήματα που απασχολούν κάθε άνδρα που παρουσιάζει αραίωση και σκέφτεται να υποβληθεί σε  μεταμόσχευση μαλλιών.

 

Ποια είναι η πλέον σύγχρονη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών;

Η πιο σύγχρονη τεχνική που εφαρμόζεται σήμερα είναι η τεχνική FUE (Follicular Unit Excision) που επιτρέπει την εξαγωγή και εμφύτευση μεμονωμένων τριχοθυλακίων χωρίς να προκαλούνται γραμμικές ουλές και σημάδια στο τριχωτό της κεφαλής.

 

Πώς εφαρμόζεται η μέθοδος FUE;

Με τη μεταμόσχευση μαλλιών FUE αφαιρούνται ένα-ένα τα τριχοθυλάκια με εργαλείο πολύ μικρής διαμέτρου και εν συνεχεία μεταφέρονται στην περιοχή όπου παρατηρείται αραίωση μαλλιών δίνοντας μεγάλη προσοχή στην σωστή φορά και στο σωστό βάθος φύτρωσης ώστε να έχουμε ένα  απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Ένα ακόμη πλεονέκτημα της τεχνικής FUE στην ανδρική τριχόπτωση και αλωπεκία είναι ότι μπορούν να αφαιρεθούν τριχοθυλάκια από άλλες περιοχές του σώματος, όπως για παράδειγμα από τα γένια ή το στήθος, και να αξιοποιηθούν για την ενίσχυση της πυκνότητας στο τριχωτό της κεφαλής.

 

Μπορεί να εφαρμοστεί η μεταμόσχευση μαλλιών και τώρα το καλοκαίρι;

Δεν υπάρχει εποχικότητα στην μεταμόσχευση μαλλιών και μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και το καλοκαίρι. Αξίζει να τονίσουμε ότι οι μετεπεμβατικές οδηγίες που δίνουμε είναι ίδιες όλο το χρόνο, καθώς μετά την μεταμόσχευση μαλλιών λέμε πάντα στους ασθενείς μας να ψεκάζουν την περιοχή με φυσιολογικό ορό για τις επόμενες 3 μέρες και να αποφεύγουν κινήσεις που μπορεί να τραυματίσουν την περιοχή, ανεξάρτητα από ποια εποχή πραγματοποιούν την συνεδρία τους. Όταν η μεταμόσχευση μαλλιών πραγματοποιείται με την ελάχιστα επεμβατική τεχνική FUE,  μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας και φυσικά να συνεχίσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές χωρίς κανένα πρόβλημα

 

Ποια είναι η αποτελεσματικότητα της μεθόδου FUE;

Αν εφαρμοστεί από έμπειρη ιατρική ομάδα που γνωρίζει καλά την τεχνική και έχει στο ενεργητικό της μεγάλο αριθμό περιστατικών, οι πιθανότητες επιτυχίας ξεπερνούν το 95%. Άρα η αποτελεσματικότητα είναι υψηλή. Σε ένα διάστημα περίπου 4-6 μηνών έχουν γίνει ήδη ορατά τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης μαλλιών ενώ το τελικό αποτέλεσμα ολοκληρώνεται σταδιακά σε 12 μήνες με άριστη πυκνότητα και φυσικότητα, χωρίς παρενέργειες.

 

Πληροφορίες

 

Advanced Hair Clinics

www.advancedhairclinics.gr

[email protected]

τηλ. (+30) 210 6980451

Gallery

No ACF gallery field data found

Πρόσφατα άρθρα

H Advanced Hair Clinics βραβεύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από τα Medical Beauty Awards

Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Hair Clinic Chain / Franchise Brand» απέσπασε η εξειδικευμένη κλινική μαλλιών Advanced Hair Clinics, στα πλαίσια βράβευσης του ετήσιου θεσμού Medical Beauty Awards. Το βραβείο παρέλαβε η κα. Λίλη Αγιάντ, General Manager της Advanced Hair Clinics, σε μία εντυπωσιακή τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2021. […]

περισσότερα
Κανένας συμβιβασμός με την αραίωση μαλλιών σας - Forbes Απρίλιος 2021

Νικήστε την οριστικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών FUE Η αναζήτηση μιας δραστικής λύσης που θα ανακόψει την επέλαση της τριχόπτωσης αποτελεί ένα από τα κορυφαία αιτήματα των ανδρών, καθώς η αραίωση των μαλλιών είναι ένα από τα πιο στρεσογόνα γεγονότα που επηρεάζουν αρνητικά την προσωπική και δημόσια ζωή τους. Όμως στο Διαδίκτυο πολλές από τις […]

περισσότερα
Μεταμόσχευση Μαλλιών: Όλη η αλήθεια - Esquire Απρίλιος 2021

Ένας διεθνώς καταξιωμένος Έλληνας πλαστικός χειρουργός απαντά σε όλα τα φλέγοντα ερωτήματα. Ποια είναι η πλέον αποτελεσματική μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών που εφαρμόζεται σήμερα; Τι να περιμένεις με την ολοκλήρωση μιας τέτοιας διαδικασίας; Και, εντέλει, είναι η μεταμόσχευση μαλλιών η οριστική λύση στην αραίωση; Σ’ αυτά τα πολύ κρίσιμα ερωτήματα απαντά ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής, Επιστημονικός […]

περισσότερα

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE.
Με ενδιαφέρει!
calendar-fullmagnifiercrossmenuchevron-right