Logo Alt

Άνοιξη & εποχική τριχόπτωση: Οδηγός Επιβίωσης

Τα νέα της Advanced Hair Clinics

Βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης, μιας εποχής που αποτελεί την κατεξοχήν περίοδο για την εμφάνιση τριχόπτωσης, ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, παρατηρείται απώλεια των μαλλιών που βρίσκονται σε τελογενή φάση, δηλαδή, στο τελικό στάδιο ζωής τους. Δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας, καθώς αποτελεί ένα φαινόμενο, το οποίο ολοκληρώνεται μετά από μερικές εβδομάδες, ενώ ήδη μετά την απώλεια τριχών, έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη νέων.

Ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής, πλαστικός χειρουργός και επιστημονικός διευθυντής της εξειδικευμένης κλινικής μαλλιών Advanced Hair Clinics, κλινική διεθνώς βραβευμένη επί τρία έτη (το 2016, το 2017 και το 2019) ως International Hair Clinic of the Year από τον έγκριτο οργανισμό IMTJ, μας εξηγεί πως μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά.

Θεραπεία με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες

Συνιστά μια ανώδυνη και ασφαλή θεραπεία, η οποία δεν προκαλεί παρενέργειες, αφού αξιοποιείται το αίμα του ίδιου του ασθενούς. Πρόκειται για μία διαδικασία καλά ανεκτή και σύντομη, η οποία προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα, ακόμη και σε απαιτητικές περιπτώσεις, λειτουργώντας προληπτικά εναντίον της τριχόπτωσης, εμποδίζοντας την περαιτέρω απώλεια μαλλιών και ενδυναμώνοντας τα ήδη υπάρχοντα μαλλιά.

YouTube video

Συντηρητική Θεραπεία με Μινοξιδίλη

H θεραπεία τριχόπτωσης με μινοξιδίλη συγκαταλέγεται στις λίγες φαρμακευτικές θεραπείες με αποδεδειγμένα αποτελέσματα στην τριχόπτωση και αραίωση μαλλιών, καθώς χρησιμοποιείται με ασφάλεια σε παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία 20 χρόνια. Η τοπική εφαρμογή μινοξιδίλης ενδείκνυται για γυναίκες και άνδρες που αντιμετωπίζουν τριχόπτωση, καθώς και ασθενείς που έχουν υποβληθεί σε Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE. Η φαρμακευτική αυτή αγωγή λειτουργεί προληπτικά ενάντια στην τριχόπτωση εμποδίζοντας την περαιτέρω απώλεια των μαλλιών, όπως επίσης, ενδυναμώνει τα ήδη υπάρχοντα μαλλιά.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έμπειροι, καταξιωμένοι επιστήμονες δίνουν λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης.

Main Contact Form--el

* Έχω ενημερωθεί για την ως άνω επεξεργασία προσωπικών μου δεδομένων, και ΔΙΝΩ την συγκατάθεσή μου σε αυτήν, όπως ειδικά αυτή ορίζεται αναλυτικά ΕΔΩ.

calendar-fullmagnifiercrosschevron-down