16 Δεκεμβρίου, 2019

Αντιμετώπισε την τριχόπτωση δίνοντας λίγες μόνο σταγόνες από το αίμα σου! - Esquire Δεκ '19

Αν η αραίωση μαλλιών έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της, τώρα είναι η ώρα να εμπιστευθείς την θεραπεία κατά της τριχόπτωσης με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες

Τις βλέπεις έντρομος παντού: στα ρούχα σου, στο μαξιλάρι που κοιμάσαι, στο μπάνιο όταν λούζεσαι ή χτενίζεσαι, πάνω στο πληκτρολόγιο όταν δουλεύεις. Τρίχες χαμένες. Και είναι πολλές. Γεγονός είναι ότι η τριχόπτωση είναι ένα συχνό πρόβλημα που απασχολεί κάθε άντρα, με το σύμπτωμα να εμφανίζει έξαρση ιδιαίτερα κάθε φθινόπωρο και άνοιξη. Αλλά, αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα, ακόμη και η λεγόμενη «εποχιακή» τριχόπτωση, μπορεί να αποβεί αρκετά επιβαρυντική για την εξωτερική σου εμφάνιση οδηγώντας τελικά σε εμφανή αραίωση.

Μην το βάζεις κάτω όμως! Η πλέον πρωτοποριακή και μη επεμβατική θεραπεία κατά της τριχόπτωσης είναι εδώ, ονομάζεται θεραπεία τριχόπτωσης με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες και μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα από τη... ρίζα του.

 

Πώς εφαρμόζεται η θεραπεία τριχόπτωσης με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες

«Βασίζεται στην αναγεννητική και την αναπλαστική δύναμη των αυξητικών παραγόντων που βρίσκονται στο αίμα, οδηγώντας σε αποκατάσταση της λειτουργίας των τριχοθυλακίων» λέει ο πλαστικός χειρουργός δρ Αναστάσιος Βεκρής και εξηγεί: «Αρχικά, γίνεται λήψη μικρής ποσότητας αίματος από τον ίδιο τον ασθενή και στη συνέχεια φυγοκεντρείται ώστε να απομονωθεί το υγρό τμήμα του αίματος. Κατόπιν αυτό ενεργοποιείται με την προσθήκη ειδικού διαλύματος, ενώ στη συνέχεια εγχέεται με μεσοθεραπεία στις περιοχές που παρουσιάζουν αραίωση».

Σύμφωνα με τον δρα Βεκρή, η συγκεκριμένη θεραπεία είναι απόλυτα ασφαλής και δεν παρουσιάζει παρενέργειες, αφού αξιοποιείται αποκλειστικά το αίμα του ίδιου του ασθενούς-δότη. Ταυτόχρονα, η όλη διαδικασία είναι απλή και σύντομη για τον ασθενή.

 

Τι δείχνουν τα αποτελέσματα

«Η θεραπεία μπορεί να δώσει εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμη και σε απαιτητικές και δύσκολες περιπτώσεις ανδρογενετικής, διάχυτης και γυροειδούς αλωπεκίας, ενώ δρα θαυμάσια και για την πρόληψη των αλωπεκιών εφόσον η θεραπεία εφαρμοστεί πριν ακόμη παρατηρηθεί εμφανής αραίωση στα μαλλιά» επισημαίνει ο δρ Βεκρής και συμπληρώνει: «Έχει αποδειχτεί ότι η θεραπεία τριχόπτωσης με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες όχι μόνο εμποδίζει την περαιτέρω απώλεια μαλλιών επαναδιεγείροντας τα ανενεργά τριχοθυλάκια και ενδυναμώνοντας τα υπάρχοντα μαλλιά, αλλά παράλληλα ενισχύει την ανάπτυξη των τριχοθυλακίων και κατά συνέπεια προκαλεί τη φύτρωση νέων υγιών τριχών».

 

Ευχαριστούμε τον δρα Αναστάσιο Βεκρή, πλαστικό χειρουργό και επιστημονικό διευθυντή της εξειδικευμένης κλινικής μαλλιών Advanced Hair Clinics.

Gallery

No ACF gallery field data found

Χρήσιμες Λέξεις - Κλειδιά

Πρόσφατα άρθρα

Άνοιξη & εποχική τριχόπτωση: Οδηγός Επιβίωσης

Βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης, μιας εποχής που αποτελεί την κατεξοχήν περίοδο για την εμφάνιση τριχόπτωσης, ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, παρατηρείται απώλεια των μαλλιών που βρίσκονται σε τελογενή φάση, δηλαδή, στο τελικό στάδιο ζωής τους. Δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας, καθώς αποτελεί ένα φαινόμενο, το οποίο ολοκληρώνεται μετά από […]

περισσότερα
Ο Νο1 Σύμμαχός σου στο πρόβλημα αραίωσης μαλλιών - Esquire Μάρτιος 2020

H μεταμόσχευση μαλλιών με την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο FUE είναι ό,τι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό υπάρχει σήμερα.

περισσότερα
Ο Δρ. Βεκρής ομιλητής & βραβευόμενος στο 6ο Ετήσιο Λατινοαμερικάνικο Workshop FUE
περισσότερα

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE.
Με ενδιαφέρει!

Βραβεία - Διαπιστεύσεις

Advanced Hair Clinics

Η Advanced Hair Clinics είναι μια εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών, βραβευμένη τρείς φορές ως International Hair Clinic of the Year (IMTJ Medical Travel Awards 2016, 2017, 2019).

Ακολουθήστε μας

2020 © CDM Medical Group - Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων
calendar-fullmagnifierchevron-upfunnel linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram