Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής Μιλά Για Την Ανάπτυξη Του Ομίλου CDM

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής Μιλά Για Την Ανάπτυξη Του Ομίλου CDM | Forbes Οκτ '19

Eπενδύσεις πάνω από 5 εκατ. την τελευταία τριετία

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός, Επιστημονικός Διευθυντής Advanced Hair Clinics, μιλά για την ανάπτυξη του ομίλου 

Ο Ιατρικός Όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group ιδρύθηκε το 2012, σε μία περίοδο που βρισκόμασταν σε φάση επέκτασης από ένα κλασικό ιατρείο Δερματολογίας & Πλαστικής Χειρουργικής, σε ένα κέντρο με πλήρες φάσμα υπηρεσιών στο χώρο της Πλαστικής Χειρουργικής, της Κλινικής & Αισθητικής Δερματολογίας και της Μεταμόσχευσης Μαλλιών, η οποία αποτελεί και ένα από τα πιο σοβαρά αντικείμενά μας.

Κατά τη μετάβαση αυτή είναι που προβάλλαμε και αναδείξαμε και το ξεχωριστό μας brand, την Advanced Hair Clinics, που δραστηριοποιείται στο χώρο της μεταμόσχευσης μαλλιών και αποτελεί βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι του Ιατρικού Ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group.

Ο ιατρικός όμιλος Cosmetic Derma Medicine Medical Group αναπτύσσεται σταθερά τα τελευταία χρόνια, με νέες κλινικές. Πείτε μας για την επέκτασή σας και το ύψος των επενδύσεων.

Μετά από επιτυχημένη πορεία στο πρώτο μας κέντρο που ανοίξαμε στην καρδιά της Αθήνας, στην περιοχή του Χίλτον, αποφασίσαμε ότι ήγγικεν η ώρα να κάνουμε επέκταση των δραστηριοτήτων μας και σε άλλες περιοχές. Έτσι, ακολούθησε μία σταδιακή επέκταση που ξεκίνησε από το 2016 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα και έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη συνολικά 9 κλινικών στην Ελλάδα και 2 κλινικών στην Κύπρο, στις οποίες προσφέρεται όλο το φάσμα των υπηρεσιών που προαναφέρθηκαν, με προοπτική μελλοντικής ανάπτυξης εντός του 2020 σε ακόμη δύο τουλάχιστον περιοχές της Ελλάδος. Απώτερος στόχος μας είναι η λειτουργία μίας πρότυπης κλινικής με το αυτό αντικείμενο και σε κάποια από τις χώρες της κεντρικής Ευρώπης, όπως στη Γερμανία ή την Ελβετία.

Παράλληλα, έχουμε αναπτύξει πολυσχιδή δραστηριότητα και στην έρευνα και δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων που αφορούν τη φροντίδα των μαλλιών και του προσώπου με μια άλλη εταιρία του ομίλου, την ADV Cosmetics, η οποία έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα πορεία, και παρότι νέα εταιρία, αναπτύσσεται διαρκώς.

Έχοντας ήδη 11 κέντρα λειτουργίας στο ενεργητικό μας, η προοπτική μας είναι να συνεχίσουμε την ανάπτυξή μας στα επόμενα έτη σταδιακά με ιδίους πόρους, χωρίς εξωτερικό δανεισμό. Οι συνολικές επενδύσεις που έχουμε κάνει σε επίπεδο ανανέωσης και ανακαίνισης των χώρων, επαγγελματικού εξοπλισμού και ιατρικών μηχανημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο, υπερβαίνουν τα 5 εκατομμύρια ευρώ στη διάρκεια των τελευταίων 3 ετών.

Ποιες είναι οι υπηρεσίες που προσφέρετε;

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε αφορούν όλο το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής, της Κλινικής & Αισθητικής Δερματολογίας, των Εφαρμογών Laser και της Μεταμόσχευσης Μαλλιών, ενώ υπάρχουν και σταθερές συνεργασίες με Ιατρούς και Επαγγελματίες παρεμφερών ειδικοτήτων, όπως είναι τα τμήματα Διαιτολογίας, Οφθαλμολογίας, Γενετικής Ανάλυσης DNA και διάφορες άλλες συνεργασίες που βρίσκονται στα σκαριά.

Πως καταφέρατε να αυξήσετε το πελατολόγιό σας εν μέσω κρίσης;

Καταφέραμε να αυξήσουμε το πελατολόγιό μας και τα μεγέθη μας εν μέσω κρίσης με το συνδυασμό της παροχής των καλύτερων δυνατών ιατρικών υπηρεσιών στους ασθενείς – πελάτες και κατά δεύτερο λόγο, μαζί με ένα πρωτοποριακό για την εποχή του marketing. Στόχος μας είναι να είμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά και να πρωτοπορούμε στην εγχώρια αγορά. Ακολουθήσαμε, λοιπόν, στο μέγιστο δυνατό βαθμό και σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητές μας, ό,τι ευκαιρία προβολής παρουσιάστηκε μπροστά μας, αξιοποιώντας ιδιαίτερα τις νέες τεχνολογίες και τα σύγχρονα μέσα, όπως το digital marketing και τα social media. Και δεν είναι τυχαίο ότι οι ιστοσελίδες μας και οι σελίδες των social media μας είναι πιο από τις πιο δυνατές στην Ελλάδα και στον ευρύτερο χώρο.

Ποιες είναι οι πιο σημαντικές διακρίσεις που έχετε λάβει;

Η Advanced Hair Clinics, το brand που έχουμε αναπτύξει στα πλαίσια του Ομίλου μας και αφορά στο κομμάτι της Μεταμόσχευσης Μαλλιών, έχει βραβευτεί επί δύο συναπτά έτη ως International Hair Clinic Of The Year από το διεθνή, έγκριτο, μη κερδοσκοπικό οργανισμό ιατρικού τουρισμού IMTJ. Και αυτό γιατί ακριβώς ένα μεγάλο μέρος του πελατολογίου μας αφορά ασθενείς οι οποίοι έρχονται κυριολεκτικά από όλες τις ηπείρους και από κάθε γωνιά του κόσμου, για να υποβληθούν σε μεταμόσχευση μαλλιών σε μία από τις κλινικές μας. Η προσέλκυση ιατρικού τουρισμού από το εξωτερικό είναι κάτι πολύ σημαντικό, που ελάχιστες ελληνικές ιατρικές εταιρίες έχουν καταφέρει. Θεωρούμαστε, λοιπόν, πρωτοπόροι και επιτυχημένοι σε αυτό το κομμάτι, για αυτό και πιστεύουμε πως είναι μία από τις σημαντικότερες διακρίσεις μας.

Επίσης, τα τελευταία χρόνια βραβευόμαστε συνεχώς ως ιατρικός όμιλος για τις δράσεις μας στον τομέα του ιατρικού τουρισμού, για την ανάπτυξή μας αλλά και για τη συμβολή μας στον τομέα της απασχόλησης, από τον ετήσιο θεσμό των Healthcare Business Awards.

Και το μεγαλύτερο κομμάτι, βέβαια, της αναγνώρισής μας – καθότι ο Όμιλός μας δεν παύει να δραστηριοποιείται στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών – είναι η αναγνώριση στο πρόσωπο των υπευθύνων Ιατρών, οι οποίοι καλούνται σε Ελληνικά & Διεθνή Συνέδρια, για να παρουσιάσουν τα επιτεύγματά τους και την πρόοδο στον τομέα τους, καθώς θεωρούνται από τους κορυφαίους ειδικούς παγκοσμίως, όπως θεωρείται παραδείγματος χάριν, ο υποφαινόμενος στη Μεταμόσχευση Μαλλιών.

Ποια είναι τα μελλοντικά σας σχέδια;

Τα μελλοντικά μας σχέδια είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες στο κοινό μας, να επεκτείνουμε τη γκάμα των προσφερόμενων υπηρεσιών στις εν λειτουργία κλινικές μας μέσα από την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και την πρόοδο της ιατρικής, αλλά και μέσα από την ανάπτυξη συνεργασιών με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων και αντικειμένων. Επίσης, βασικό μας μέλημα είναι να συνεχίσουμε την οργανική ανάπτυξη των κλινικών μας σε νέες τοποθεσίες στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!