24 Οκτωβρίου, 2019

H κλινική Advanced Hair Clinics χορηγός του Παγκόσμιου Συνεδρίου Ιατρικού Τουρισμού (Abu Dhabi, UAE)

H κλινική Advanced Hair Clinics βρέθηκε στο Abu Dhabi και στο 12ο Ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο Ιατρικού Τουρισμού και Υγείας (12th Annual World Medical Tourism & Global Healthcare Congress), εκεί όπου εκατοντάδες επαγγελματίες και πάροχοι υγείας από κάθε γωνιά του κόσμου συναντήθηκαν για να συζητήσουν το παρόν και μέλλον του ιατρικού τουρισμού.

Το κορυφαίο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε τις ημέρες 15 – 17 Οκτώβρη 2019 προσέλκυσε την προσοχή της διεθνούς κοινότητας και η κλινική Advanced Hair Clinics, την οποία εκπροσώπησαν ο κος Piet Lambrecht, International Senior Consultant, η κα Αΐντα Σαρκισσιάν, Marketing Manager και η κα Ελεάνα Μπάλλα, Hair Restoration Consultant, στήριξε έμπρακτα τη σημαντική αυτή διοργάνωση ως Χορηγός.

Η κλινική Advanced Hair Clinics, μέλος της ΕΛΙΤΟΥΡ (Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού), πιστεύοντας βαθιά στις αξίες και στα οφέλη του Ιατρικού Τουρισμού, έχει θέσει στην καρδιά του στρατηγικού της σχεδιασμού την προσέλκυση ξένων ασθενών, προωθώντας παράλληλα την Ελλάδα ως κορυφαίο πολιτισμικό, τουριστικό και γαστρονομικό προορισμό. Οι δράσεις της κλινικής έχουν αναγνωριστεί και βραβευθεί επί 3 συναπτά έτη σε εθνικό επίπεδο από τον θεσμό Healthcare Business Awards, αλλά και σε διεθνές επίπεδο επί 2 συναπτά έτη από τον θεσμό International Medical Travel Journal (IMTJ).

Gallery

No ACF gallery field data found

Χρήσιμες Λέξεις - Κλειδιά

Πρόσφατα άρθρα

Μεταμόσχευση Μαλλιών και το καλοκαίρι - ESQUIRE Ιούνιος '20

Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν είναι ικανές να σταθούν εμπόδιο στο να αποκτήσετε και πάλι πυκνά μαλλιά και ενισχυμένη αυτοπεποίθηση.

περισσότερα
Αντιμετωπίστε την τριχόπτωση από τη... ρίζα της - FORBES Ιούνιος '20

Ποιες είναι οι πιο σύγχρονες θεραπευτικές λύσεις, που κερδίζουν τον πόλεμο με την αραίωση μαλλιών αποτελεσματικά και με ασφάλεια

περισσότερα
Μεταμόσχευση μαλλιών: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε - Thebest.gr Ιούνιος '20

 Σύμφωνα με επίσημες μελέτες, η αραίωση μαλλιών θα απασχολήσει το 25% των ανδρών μέχρι την ηλικία των 30 (!) και οι περισσότεροι από τους μισούς άνδρες θα εμφανίσουν ανδρογενετικού αλωπεκία μέχρι τα 50 τους έτη. Η τριχόπτωση και η αραίωση μαλλιών επομένως αφορά την πλειονότητα των ανδρών που όλο και πιο ενεργά αναζητά λύση που […]

περισσότερα

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE.
Με ενδιαφέρει!

Βραβεία - Διαπιστεύσεις

Advanced Hair Clinics

Η Advanced Hair Clinics είναι μια εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών, βραβευμένη τρείς φορές ως International Hair Clinic of the Year (IMTJ Medical Travel Awards 2016, 2017, 2019).

Ακολουθήστε μας

2020 © CDM Medical Group - Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων
calendar-fullmagnifierchevron-upfunnel linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram