Πως να αποκτήσετε φυσικά πυκνά μαλλιά για πάντα.

Πως να αποκτήσετε φυσικά πυκνά μαλλιά για πάντα.

Μία σύγχρονη και ελάχιστα επεμβατική μέθοδος Μεταμόσχευσης Μαλλιών εγγυάται ολική επαναφορά της χαμένης αυτοπεποίθησης για κάθε άντρα με μικρή ή εκτεταμένη αραίωση μαλλιών.

Σαν έρθει η ώρα  που η αντρική σου φιλαρέσκεια φτάσει στο ναδίρ, όταν δηλαδή αρχίζεις να καραφλιάζεις ορατά και θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις κάτι δραστικό, ξέχνα τις «αρχαίες» πρακτικές μεταμόσχευσης μαλλιών, οι οποίες απαιτούσαν πόνο, ουλές, αίμα και αμφίβολο αποτέλεσμα. Η πιο σύγχρονη μέθοδος που μπορεί να επαναφέρει τα χαμένα σου μαλλιά λέγεται FUE και το μόνο που έχεις να υποστείς είναι να μη σε αναγνωρίζουν ούτε οι πιο κοντινοί σου άνθρωποι. «Μα καλά, εσύ πριν από λίγο καιρό δεν ήσουν φαλακρός;». Ναι, ήσουν, αλλά δε θα είσαι ποτέ ξανά! Εγγυημένα.

Παρατηρώντας τα κεφάλια της πλειονότητας των ώριμων αντρών (λίγο μετά τα 40), θα διαπιστώσεις τη σταδιακή αραίωση σε όλο το –πάλαι ποτέ– τριχωτό της κεφαλής τους. Κάποια είναι ημίγυμνα από την κορυφή και πίσω –στη λεγόμενη κορόνα– και μερικά εντελώς άτριχα στο σύνολο της περιοχής που ξεκινά από το μέσον του μετώπου, διαπερνά την κορόνα και καταλήγει λίγο πριν από το σβέρκο. Τα σχόλια που λαμβάνουν αυτοί οι άντρες από το οικείο περιβάλλον τους κυμαίνονται μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Όσο μεγαλώνεις μοιάζεις με τον Jason Statham» (αν είσαι λίγο fit), «Λίγο ακόμη και θα είσαι φτυστός ο Danny DeVito» (αν είσαι κοντός και παχουλός) ή «Μην τρελαίνεσαι, ο Bruce Willis πήρε όλο το χρήμα μόλις απέκτησε τη δική σου φαλάκρα»! Όμως εσένα, που ούτε six-pack κουβαλάς κάτω από το πουκάμισο ούτε καν ένα καλό ανέκδοτο δεν μπορείς να πεις με επιτυχία ώστε να γίνεις το επίκεντρο της παρέας, πολύ δε περισσότερο που δε φημίζεσαι για τον πλούτο και τη δόξα σου (σαν τον Jeff Bezos, ας πούμε), οι εφιάλτες που σε περιζώνουν –στον ύπνο ή στον ξύπνο σου– μόλις ανακαλύψεις ότι χάνονται οριστικά και αμετάκλητα οι νεανικές πυκνές τρίχες του κεφαλιού σου είναι δεδομένοι. Με κυριότερο πρόβλημα ποιο; Το σεξαπίλ σου. Πράγμα που πιθανώς να έχει και άμεσο αντίκτυπο στη λίμπιντό σου όσο και στη γενικότερη ψυχολογία σου.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ”

«Η πιο σύγχρονη και ελάχιστα επεμβατική τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών, η FUE (Follicular Unit Excision), είναι μια αναίμακτη μέθοδος που δεν αφήνει τα σημάδια και τις γραμμικές ουλές της επεμβατικής τεχνικής FUT (γνωστή και ως τεχνική Strip) επιτρέποντας την εξαγωγή τριχοθυλακίων ένα προς ένα από τη δότρια περιοχή, η οποία διατηρεί πυκνή τριχοφυΐα, και την εμφύτευσή τους εκεί όπου υπάρχει αραίωση» λέει ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, ένας από τους πλέον καταξιωμένους πλαστικούς χειρουργούς –όχι μόνο σε εθνικό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο– και επιστημονικός διευθυντής της πολυβραβευμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics, και εξηγεί τα βήματα της διαδικασίας FUE: «Αρχικά εξετάζω αναλυτικά τη λήπτρια και τη δότρια περιοχή, όπου με τη βοήθεια του φωτοτριχοριζογράμματος (σύγχρονο software που με τη χρήση μικροκάμερας καταγράφει με ακρίβεια το βαθμό και την έκταση της αραίωσης) καθορίζεται ο αριθμός των τριχοθυλακίων που θα εμφυτευτούν. Κατόπιν εφαρμόζεται τοπική αναισθησία που διαρκεί μερικές ώρες, κατά τη διάρκεια των οποίων ο ενδιαφερόμενος διατηρεί τις αισθήσεις του και μπορεί να διαβάζει ή να βλέπει τηλεόραση –εντελώς χαλαρά–, την ίδια ώρα που εξάγονται τα τριχοθυλάκια ένα προς ένα, τα οποία διατηρούνται σε υγρό και ψυχρό περιβάλλον για να παραμείνουν ζωντανά, και στη συνέχεια εμφυτεύονται με τον ίδιο τρόπο, ένα προς ένα, στη λήπτρια περιοχή».

ΠΥΚΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Κάτι πολύ σημαντικό που αποκαλύπτει ο Δρ. Βεκρής: «Στη μεταμόσχευση με τη μέθοδο FUE χρησιμοποιείται η τεχνική One Step Implantation, με την οποία εμφυτεύονται τα τριχοθυλάκια χωρίς τη χρήση υποδοχών, ώστε να αποφευχθεί ακόμη και ο παραμικρός τραυματισμός της περιοχής». Και εξηγεί: «Με τη μέθοδο FUE τα τριχοθυλάκια φυτρώνουν σταδιακά, με ποσοστό επιτυχίας που φτάνει το 98%. Πολλές από τις τρίχες που θα εμφυτευ-
τούν εμφανίζονται τις πρώτες ημέρες μετά τη συνεδρία μεταμόσχευσης και όσο περνούν οι εβδομάδες το φαινόμενο αναφύτρωσης είναι πλέον ορατό. Στους 12 μήνες τα νέα πυκνά μαλλιά είναι γεγονός, με τις καινούριες τρίχες να συμπεριφέρονται απολύτως φυσιολογικά, όπως οι υπόλοιπες στην περιοχή». Πρέπει όμως να βάλεις καλά στο μυαλό σου το εξής: Οι τεχνικές και τα αποτελέσματα ποικίλλουν ανάλογα με το γιατρό, την εμπειρία και την εξειδίκευσή του. Η ατραυματική εμφύτευση με τη μέθοδο FUE εφαρμόζεται από ελάχιστους και εξειδικευμένους γιατρούς στην Ευρώπη, με πρώτο τον Δρ. Αναστάσιο Βεκρή.

ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ FUE

Αν ήδη ανιχνεύεις τα πρώτα στάδια φαλάκρας στο κεφάλι σου, ξέχνα το σερφάρισμα και μην «τσιμπάς» από φτηνές προσφορές που θα δεις σε κλινικές μεταμόσχευσης εντός αλλά και εκτός Ελλάδας. Μια τέτοια επιλογή μπορεί να σημαίνει «πειρατικές» κλινικές, έλλειψη ειδκών γιατρών και φυσικά δυσάρεστες επιπλοκές. «Εκτός από το ότι το αποτέλεσμα δεν είναι φυσικό, ελλοχεύει ο κίνδυνος εμφάνισης ανοιχτών ουλών και σοβαρών λοιμώξεων, που επιδρούν αρνητικά στην υγεία και την ψυχολογία του ασθενούς, ο οποίος κατόπιν καταφεύγει μετανιωμένος στη δική μας κλινική, την Advanced Hair Clinics, για οριστικό και άψογο αποτέλεσμα» τονίζει ο Δρ. Βεκρής.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!