29 Ιουνίου, 2019

Τι πρέπει να ξέρεις πριν υποβληθείς σε μεταμόσχευση μαλλιών – Esquire Ιούνιος ‘19

Λέγεται FUE (Follicular Unit Excision) -στα ελληνικά, γνωστή ως «εξαγωγή μεμονωμένων τριχοθυλακίων»- και έρχεται να αντικαταστήσει την παλαιότερη και ιδιαίτερα επεμβατική τεχνική FUT (γνωστή και ως Strip), κατά την οποία τα τριχοθυλάκια λαμβάνονταν με τομή από το πίσω μέρος του κεφαλιού οδηγώντας τελικά στη δημιουργία ορατών αντιαισθητικών ουλών.

«Με τη μέθοδο FUE τα τριχοθυλάκια αφαιρούνται ένα ένα με εργαλείο πολύ μικρής διαμέτρου και εν συνεχεία μεταφέρονται στην περιοχή που παρουσιάζει αραίωση. Μεγάλη προσοχή δίνεται στη σωστή φορά και στο σωστό βάθος φύτρωσης ώστε να έχουμε ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα» λέει ο δρ Αναστάσιος Βεκρής, ο πιο φημισμένος Έλληνας πλαστικός χειρουργός και ένας από τους λίγους εξειδικευμένους σε αυτή την απαιτητική ιατρική τεχνική παγκοσμίως, με ποσοστά επιτυχίας που ξεπερνούν το 95%.

Επιπλέον, η μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών FUE δεν προκαλεί γραμμικές ουλές ή σημάδια, επιτρέπει την άμεση επάνοδο στις καθημερινές δραστηριότητες και την εργασία, ενώ, επίσης, επιτρέπει τον ακριβή υπολογισμό του αριθμού των τριχών που θα συλλεχθούν διατηρώντας τα αποθέματα της δότριας χώρας, ώστε αυτή να επαναχρησιμοποιηθεί σε περίπτωση μελλοντικής συνεδρίας μεταμόσχευσης μαλλιών.

Τι να προσέξεις κατά την επιλογή του κατάλληλου γιατρού

«Θεμελιώδους σημασίας είναι η επιλογή ενός αποδεδειγμένα έμπειρου γιατρού και μιας εξειδικευμένης κλινικής. Οι μαγικές υποσχέσεις που συχνά δίνονται από διάφορα κέντρα ή "ειδικούς" δεν ισχύουν» τονίζει ο δρ Βεκρής και συνεχίζει: «Προσοχή, επίσης, στο οικονομικό δέλεαρ που προβάλλεται, όπως και στην κοστολόγηση της μεταμόσχευσης μαλλιών ανά τριχοθυλάκιο ή με "χρονοχρέωση". Ο ασθενής δεν μπορεί ούτε να μετρήσει τον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα εμφυτευθούν ούτε μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων πόσο θα διαρκέσει η επέμβαση. Κάθε ασθενής έχει εξατομικευμένες ανάγκες, άρα η πιο ασφαλής και η πιο οικονομικά αξιόπιστη λύση είναι να αναζητήσεις γιατρό και κλινική που είναι αποδεδειγμένα μέλη της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS)».

Gallery

Χρήσιμες Λέξεις - Κλειδιά

Πρόσφατα άρθρα

Άνοιξη & εποχική τριχόπτωση: Οδηγός Επιβίωσης

Βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης, μιας εποχής που αποτελεί την κατεξοχήν περίοδο για την εμφάνιση τριχόπτωσης, ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, παρατηρείται απώλεια των μαλλιών που βρίσκονται σε τελογενή φάση, δηλαδή, στο τελικό στάδιο ζωής τους. Δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας, καθώς αποτελεί ένα φαινόμενο, το οποίο ολοκληρώνεται μετά από […]

περισσότερα
Ο Νο1 Σύμμαχός σου στο πρόβλημα αραίωσης μαλλιών - Esquire Μάρτιος 2020

H μεταμόσχευση μαλλιών με την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο FUE είναι ό,τι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό υπάρχει σήμερα.

περισσότερα
Ο Δρ. Βεκρής ομιλητής & βραβευόμενος στο 6ο Ετήσιο Λατινοαμερικάνικο Workshop FUE
περισσότερα

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE.
Με ενδιαφέρει!

Βραβεία - Διαπιστεύσεις

Advanced Hair Clinics

Η Advanced Hair Clinics είναι μια εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών, βραβευμένη τρείς φορές ως International Hair Clinic of the Year (IMTJ Medical Travel Awards 2016, 2017, 2019).

Ακολουθήστε μας

2020 © CDM Medical Group - Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων
calendar-fullmagnifierchevron-upfunnel linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram