Η μεταμόσχευση μαλλιών γίνεται και το καλοκαίρι

Η μεταμόσχευση μαλλιών γίνεται και το καλοκαίρι

Για πολλούς άνδρες, οι καλοκαιρινές διακοπές σημαίνουν κάτι περισσότερο από απλή χαλάρωση. Ο ελεύθερος χρόνος των καλοκαιρινών διακοπών τους δίνει την ευκαιρία να βελτιώσουν την εμφάνισή τους και να επαναφέρουν την πυκνότητα των μαλλιών τους. Τι γίνεται όμως με την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των μεταμοσχεύσεων μαλλιών κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου;

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός, Μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery) & Επιστημονικός Διευθυντής της Εξειδικευμένης Κλινικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών Advanced Hair Clinics, διεθνώς και τετραπλά βραβευμένης ως “International Hair Clinic of the Year” από τον έγκριτο οργανισμό International Medical Travel Journal (IMTJ), εξηγεί τι πραγματικά ισχύει: “Δεν υπάρχει εποχικός περιορισμός στις μεταμοσχεύσεις μαλλιών. Η επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ακολουθώντας τις ίδιες μετεγχειρητικές οδηγίες, ανεξάρτητα από την εποχή του έτους”.

“Μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών, οι ασθενείς πρέπει να ψεκάζουν την περιοχή με φυσιολογικό ορό για τις επόμενες τρεις ημέρες και να αποφεύγουν κάθε δραστηριότητα που θα μπορούσε ενδεχομένως να προκαλέσει τραυματισμό στην περιοχή”, λέει ο Δρ Βεκρής. Ο ίδιος τονίζει: “Όταν η μεταμόσχευση μαλλιών γίνεται με την ελάχιστα επεμβατική τεχνική FUE (Follicular Unit Excision), χωρίς ράμματα και τομές, οι ασθενείς μπορούν γρήγορα να συνεχίσουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες και, φυσικά, να απολαύσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές χωρίς κανένα πρόβλημα”.

Η FUE είναι η πιο σύγχρονη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών, φέρνοντας επανάσταση και αντικαθιστώντας την παλαιότερη και ιδιαίτερα επεμβατική τεχνική FUT (γνωστή και ως Strip). “Κατά τη διάρκεια της μεθόδου μεταμόσχευσης μαλλιών FUE, υπό τοπική αναισθησία, μεμονωμένοι θύλακες τριχών εξάγονται με ένα εργαλείο μικρής διαμέτρου και στη συνέχεια εμφυτεύονται ένας προς έναν στην περιοχή που παρουσιάζει αραίωση και απαιτεί αποκατάσταση. Τηρώντας τις κατάλληλες αποστάσεις και την σωστή φορά φύτρωσης κατά την εμφύτευση μαλλιών, εξασφαλίζεται ότι ο ασθενής λαμβάνει ένα αισθητικά άρτιο και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα”, εξηγεί ο Δρ Βεκρής.

Και προσθέτει: “Ο πιο κρίσιμος παράγοντας για βέλτιστα αποτελέσματα είναι η εμπειρία και η εκπαίδευση του χειρουργού. Επομένως, επιλέξτε έναν αποδεδειγμένο και έμπειρο ειδικό που είναι μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών (ISHRS) και μια εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών για να επιτύχετε αισθητικά ευχάριστα και απόλυτα φυσικά αποτελέσματα με ασφάλεια”. Αυτό το καλοκαίρι, εκμεταλλευτείτε την εποχή για να ανακτήσετε τα μαλλιά σας και να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας. Με τη σωστή τεχνική και έναν εξειδικευμένο χειρουργό, μπορείτε να αποκτήσετε, γρήγορα και ανώδυνα, το γεμάτο από μαλλιά κεφάλι που πάντα ονειρευόσασταν, κάνοντας αυτό το καλοκαίρι πραγματικά αξέχαστο. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

Κλείστε τώρα ραντεβού στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Με ενδιαφέρει!