Μεταμόσχευση μαλλιών και το καλοκαίρι; Ασφαλέστατα! Forbes, Ιούνιος ‘19

Για πολλούς άνδρες οι καλοκαιρινές διακοπές δεν είναι μόνο μια περίοδος ξεκούρασης, αλλά και μια καλή ευκαιρία για να κάνουν επιτέλους την αλλαγή που ονειρεύονται στην εμφάνισή τους καθώς τότε βρίσκουν ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσουν στον εαυτό τους. Μπορεί, άραγε, ένας άντρας να προβεί σε μεταμόσχευση αυτή την περίοδο; Και πόσο αποτελεσματική ή ασφαλής είναι μια τέτοια διαδικασία μέσα στο καλοκαίρι;

Ο πλαστικός χειρουργός Δρ Αναστάσιος Βεκρής εξηγεί τι πραγματικά ισχύει: «Δεν υπάρχει εποχικότητα στη μεταμόσχευση μαλλιών και μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και το καλοκαίρι. Αξίζει να τονίσουμε ότι οι μετεπεμβατικές οδηγίες που δίνουμε είναι ίδιες όλο τον χρόνο, καθώς μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών λέμε πάντα στους ασθενείς μας να ψεκάζουν την περιοχή με φυσιολογικό ορό για τις επόμενες τρεις μέρες και να αποφεύγουν κινήσεις που μπορεί να τραυματίσουν την περιοχή, ανεξάρτητα από ποια εποχή πραγματοποιούν τη συνεδρία τους. Συνεπώς, ούτε η ηλιακή ακτινοβολία ούτε η επαφή με το θαλασσινό νερό μπορεί να προκαλέσει παρενέργειες. Όταν η μεταμόσχευση μαλλιών πραγματοποιείται με την ελάχιστα επεμβατική τεχνική FUE (Follicular Unit Excision / Εξαγωγή Μεμονωμένων Τριχοθυλακίων), η οποία δεν αφήνει σημάδια και ουλές, μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας και, φυσικά, να συνεχίσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές χωρίς κανένα πρόβλημα», τονίζει ο Δρ Αναστάσιος Βεκρής.

Το κλειδί για άριστο αποτέλεσμα είναι ένα: Η επιλογή έμπειρου και πιστοποιημένου Γιατρού

Η FUE είναι η πιο σύγχρονη τεχνική που εφαρμόζεται σήμερα, η οποία ήρθε να εξελίξει και εν μέρει να αντικαταστήσει την εξαιρετικά επεμβατική τεχνική μεταμόσχευσης FUT (γνωστή και ως Strip).

Κατά τη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών FUE αφαιρούνται ένα-ένα τα τριχοθυλάκια με εργαλείο πολύ μικρής διαμέτρου και εμφυτεύονται εν συνεχεία ένα προς ένα στην περιοχή που παρουσιάζει αραίωση. Γι’ αυτό κρίνεται σκόπιμο να επιλέξετε έναν αποδεδειγμένα έμπειρο γιατρό, μέλος της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS), και μια εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών για να λάβετε ένα αισθητικά άρτιο και ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, με ασφάλεια.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και ένας εκπρόσωπος της κλινικής Advanced Hair Clinics θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να ορίσετε μια δωρεάν ενημερωτική συνεδρία.

 
  • Οι Όροι για την επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα αναφέρονται αναλυτικά αναλυτικά ΕΔΩ
 

Επιβεβαίωση

1
Hello! How can we help you?
Powered by