22 Απριλίου, 2019

Η σύγχρονη & πλέον αποτελεσματική μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών | Forbes Απρίλιος ‘19

Ποια είναι η πλέον αποτελεσματική μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών που εφαρμόζεται σήμερα;

Ένας διεθνώς καταξιωμένος Έλληνας Πλαστικός εξηγεί την πλέον σύγχρονη και ελάχιστα επεμβατική μέθοδο, που αποκαθιστά με ασφάλεια και φυσικότητα την αραίωση μαλλιών. 

Λέγεται FUE (Follicular Unit Excision) – στα ελληνικά, γνωστή ως «εξαγωγή μεμονωμένων τριχοθυλακίων»– και έρχεται να αντικαταστήσει την παλαιότερη και ιδιαίτερα επεμβατική τεχνική FUT (γνωστή και ως Strip), κατά την οποία τα τριχοθυλάκια λαμβάνονταν με τομή από το πίσω μέρος του κεφαλιού, οδηγώντας τελικά στη δημιουργία αντιαισθητικής ουλής. «Με τη μέθοδο FUE τα τριχοθυλάκια αφαιρούνται ένα-ένα με εργαλείο πολύ μικρής διαμέτρου και εν συνεχεία μεταφέρονται στην περιοχή που παρουσιάζει αραίωση, δίνοντας μεγάλη προσοχή στη σωστή φορά και στο σωστό βάθος φύτρωσης ώστε να έχουμε ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα», λέει ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, ο πιο φημισμένος Έλληνας πλαστικός χειρουργός και ένας από τους λίγους εξειδικευμένους σε αυτή την απαιτητική ιατρική τεχνική παγκοσμίως, με ποσοστά επιτυχίας που ξεπερνούν το 95%. 

Τι πρέπει να ξέρετε πριν από τη συγκεκριμένη επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών;

«Θεμελιώδους σημασίας είναι η επιλογή του κατάλληλου γιατρού και της ενδεδειγμένης κλινικής. Οι “μαγικές” υποσχέσεις που συχνά δίνονται από διάφορα κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών στην πράξη δεν υπάρχουν», τονίζει ο Δρ. Βεκρής και συνεχίζει: «Προσοχή, επίσης, στο δέλεαρ που προβάλλεται, αυτό της φτηνής τιμής, αυτό της κοστολόγησης βάσει του αριθμού των τριχοθυλακίων που θα μεταμοσχευθούν ή ακόμη και αυτό της κοστολόγησης με χρονοχρέωση. Αυτό είναι παραπλανητικό γιατί ο ασθενής δεν είναι σε θέση να μετρήσει των αριθμό των τριχοθυλακίων που θα αφαιρεθούν ούτε είναι σωστό να κοστολογείται μια χειρουργική πράξη με την ώρα, καθώς κάθε ασθενής χρειάζεται διαφορετικού τύπου συνεδρία ανάλογα με την έκταση του προβλήματος, τις προσδοκίες του και άλλες παραμέτρους που συνηγορούν στον χρόνο της συνεδρίας. Είναι προτιμότερο ένας υποψήφιος να αποφύγει αυτά τα “θέλγητρα” και να αναζητήσει Γιατρούς οι οποίοι έχουν την κατάλληλη ειδικότητα, δηλαδή αυτή του Πλαστικού Χειρουργού ή του Δερματολόγου, και είναι μέλη της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού (ISHRS)».

 Ευχαριστούμε τον Δρα Αναστάσιο Βεκρή, επιστημονικό διευθυντή της εξειδικευμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics.

Gallery

Χρήσιμες Λέξεις - Κλειδιά

Πρόσφατα άρθρα

Άνοιξη & εποχική τριχόπτωση: Οδηγός Επιβίωσης

Βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης, μιας εποχής που αποτελεί την κατεξοχήν περίοδο για την εμφάνιση τριχόπτωσης, ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, παρατηρείται απώλεια των μαλλιών που βρίσκονται σε τελογενή φάση, δηλαδή, στο τελικό στάδιο ζωής τους. Δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας, καθώς αποτελεί ένα φαινόμενο, το οποίο ολοκληρώνεται μετά από […]

περισσότερα
Ο Νο1 Σύμμαχός σου στο πρόβλημα αραίωσης μαλλιών - Esquire Μάρτιος 2020

H μεταμόσχευση μαλλιών με την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο FUE είναι ό,τι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό υπάρχει σήμερα.

περισσότερα
Ο Δρ. Βεκρής ομιλητής & βραβευόμενος στο 6ο Ετήσιο Λατινοαμερικάνικο Workshop FUE
περισσότερα

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE.
Με ενδιαφέρει!

Βραβεία - Διαπιστεύσεις

Advanced Hair Clinics

Η Advanced Hair Clinics είναι μια εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών, βραβευμένη τρείς φορές ως International Hair Clinic of the Year (IMTJ Medical Travel Awards 2016, 2017, 2019).

Ακολουθήστε μας

2020 © CDM Medical Group - Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων
calendar-fullmagnifierchevron-upfunnel linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram