21 Μαρτίου, 2019

Μεταμόσχευση Μαλλιών: Τι πραγματικά ισχύει; Απαντάμε στα δικά σας ερωτήματα. | Militaire.gr Μάρτιος ’19

Κληρονομικότητα, έντονο άγχος, κακή διατροφή πυροδοτούν την τριχόπτωση,  οδηγώντας τελικά σε ανδρογενετική αλωπεκία. Για αυτόν τον λόγο ολοένα και περισσότεροι άντρες καταφεύγουν στην μεταμόσχευση μαλλιών, για να λύσουν οριστικά το πρόβλημα της αραίωσης μαλλιών.

Εμείς συλλέξαμε τις βασικές σας απορίες σχετικά με τη Μεταμόσχευση Μαλλιών και με τη βοήθεια του Δρ. Αναστάσιου Βεκρή, Πλαστικού  Χειρουργού,  Επιστημονικού Διευθυντή της εξειδικευμένης κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών Advanced Hair Clinics και μέλους της  Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών (ISHRS), σας τις απαντάμε.

Πονάει η μεταμόσχευση μαλλιών;

Η Μεταμόσχευση Μαλλιών με τη μέθοδο FUE είναι μία πρακτικά ανώδυνη διαδικασία, η οποία διενεργείται υπό τοπική αναισθησία. Οι ασθενείς δεν νιώθουν καθόλου πόνο κατά τη διάρκεια της μεταμόσχευσης, ενώ μπορούν μάλιστα να διαβάζουν το βιβλίο τους, να παρακολουθούν τηλεόραση ή να χρησιμοποιούν το κινητό τους χωρίς καμία ενόχληση.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα;

Τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης μαλλιών με τη μέθοδο FUE είναι απολύτως φυσικά και μόνιμα. Η ανάπτυξη νέων τριχών φτάνει σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα, ξεπερνώντας το 95%.

Θα έχω σημάδια μετά τη μεταμόσχευση;

Η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE δεν αφήνει γραμμικές ουλές ή σημάδια στην περιοχή λήψης των μοσχευμάτων, όπως συνέβαινε με την παλιότερη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών, τη μέθοδο FUT, γνωστή και ως μέθοδος Strip.

Σαφώς, η εμπειρία του Ιατρού που θα εφαρμόσει τη συνεδρία παίζει καθοριστικό ρόλο, στην επίτευξη ενός άρτιου αισθητικού αποτελέσματος.

Πόσο κοστίζει η μεταμόσχευση μαλλιών με την μέθοδο FUE;

Το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών ποικίλλει και εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε ασθενούς. Για το κόστος της μεταμόσχευσης συνυπολογίζονται διάφοροι παράγοντες, όπως ο αριθμός των τριχοθυλακίων που θα εμφυτευθούν, η διάρκεια της επέμβασης,  η ανάγκη αποκατάστασης ουλών από παλιά συνεδρία μεταμόσχευσης με τη μέθοδο FUT - Strip.

Θα φαίνεται ότι έχω υποβληθεί σε μεταμόσχευση μαλλιών;

Το αποτέλεσμα μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών, εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί με την μέθοδο FUE από αποδεδειγμένα έμπειρη και εξειδικευμένη ιατρική ομάδα, είναι απόλυτα φυσικό. Παρόλα αυτά, για τη διενέργεια της συνεδρίας απαιτείται το κούρεμα και ξύρισμα της περιοχής και έτσι τις πρώτες ημέρες είναι ορατό το ότι πραγματοποιήθηκε εμφύτευση.

Αν για επαγγελματικούς, κοινωνικούς ή προσωπικούς λόγους δεν επιθυμεί ο ασθενής να υποβληθεί σε κούρεμα ή ξύρισμα των μαλλιών,  δίνεται η επιλογή Ακούρευτης Μεταμόσχευσης Μαλλιών με την μέθοδο FUE, κατά την οποία η εμφύτευση πραγματοποιείται χωρίς να επηρεάζεται το μήκος των μαλλιών.

Πηγή

Gallery

Χρήσιμες Λέξεις - Κλειδιά

Πρόσφατα άρθρα

Μεταμόσχευση Μαλλιών και το καλοκαίρι - ESQUIRE Ιούνιος '20

Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν είναι ικανές να σταθούν εμπόδιο στο να αποκτήσετε και πάλι πυκνά μαλλιά και ενισχυμένη αυτοπεποίθηση.

περισσότερα
Αντιμετωπίστε την τριχόπτωση από τη... ρίζα της - FORBES Ιούνιος '20

Ποιες είναι οι πιο σύγχρονες θεραπευτικές λύσεις, που κερδίζουν τον πόλεμο με την αραίωση μαλλιών αποτελεσματικά και με ασφάλεια

περισσότερα
Μεταμόσχευση μαλλιών: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε - Thebest.gr Ιούνιος '20

 Σύμφωνα με επίσημες μελέτες, η αραίωση μαλλιών θα απασχολήσει το 25% των ανδρών μέχρι την ηλικία των 30 (!) και οι περισσότεροι από τους μισούς άνδρες θα εμφανίσουν ανδρογενετικού αλωπεκία μέχρι τα 50 τους έτη. Η τριχόπτωση και η αραίωση μαλλιών επομένως αφορά την πλειονότητα των ανδρών που όλο και πιο ενεργά αναζητά λύση που […]

περισσότερα

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE.
Με ενδιαφέρει!

Βραβεία - Διαπιστεύσεις

Advanced Hair Clinics

Η Advanced Hair Clinics είναι μια εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών, βραβευμένη τρείς φορές ως International Hair Clinic of the Year (IMTJ Medical Travel Awards 2016, 2017, 2019).

Ακολουθήστε μας

2020 © CDM Medical Group - Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων
calendar-fullmagnifierchevron-upfunnel linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram