21 Μαρτίου, 2019

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής προσκεκλημένος ομιλητής στο συνέδριο AeSurg 2019

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Ιδρυτής & Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής Advanced Hair Clinics και μέλος της ISHRS, παρευρέθηκε ως προσκεκλημένος ομιλητής στο 14ο Ετήσιο Συνέδριο της Ένωσης Πλαστικών Αισθητικών Χειρουργών της Ινδίας (AeSurg), μεταφέροντας την πολυετή και διεθνώς αναγνωρισμένη εμπειρία του στον τομέα της Μεταμόσχευσης Μαλλιών στους διακεκριμένους επιστήμονες από όλο τον κόσμο που παρευρέθηκαν στο σημαντικό αυτό επιστημονικό συνέδριο.

Έχοντας αναγορευθεί International Faculty Member, ο Πλαστικός Χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, συμμετείχε με 3 ομιλίες στο συνέδριο AeSurg 2019 που πραγματοποιήθηκε 14-17 Μαρτίου στην πόλη Lonavala της Ινδίας. Κατά την ομιλία του με τίτλο  «Implanters in hair restoration» ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής ανέλυσε τα είδη και τον τρόπο ορθής χρήσης των ειδικών συσκευών εμφύτευσης (implanters). Η ομιλία του με θέμα «Manual & motor extraction in FUE» ανέλυσε τον τρόπο εφαρμογής και τις ιδιαιτερότητες της χειροκίνητης εξαγωγής (manual extraction) και της χειροκίνητης εξαγωγής με μηχανικό εξαγωγέα (motor extraction) κατά τη συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών με την μέθοδο FUE.  Η ομιλία του Δρ. Βεκρή με τίτλο «Tips & tricks in FUE hair restoration» είχε στόχο να μεταλαμπαδεύσει στους καταξιωμένους επιστήμονες που συμμετείχαν στο συνέδριο τις τεχνικές εκείνες που θα καταστήσουν μια συνεδρία μεταμόσχευσης μαλλιών επιτυχημένη, αισθητικά άρτια και ασφαλή για τον ασθενή.

Gallery

Χρήσιμες Λέξεις - Κλειδιά

Πρόσφατα άρθρα

Άνοιξη & εποχική τριχόπτωση: Οδηγός Επιβίωσης

Βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης, μιας εποχής που αποτελεί την κατεξοχήν περίοδο για την εμφάνιση τριχόπτωσης, ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, παρατηρείται απώλεια των μαλλιών που βρίσκονται σε τελογενή φάση, δηλαδή, στο τελικό στάδιο ζωής τους. Δεν υπάρχει λόγος ιδιαίτερης ανησυχίας, καθώς αποτελεί ένα φαινόμενο, το οποίο ολοκληρώνεται μετά από […]

περισσότερα
Ο Νο1 Σύμμαχός σου στο πρόβλημα αραίωσης μαλλιών - Esquire Μάρτιος 2020

H μεταμόσχευση μαλλιών με την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο FUE είναι ό,τι πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό υπάρχει σήμερα.

περισσότερα
Ο Δρ. Βεκρής ομιλητής & βραβευόμενος στο 6ο Ετήσιο Λατινοαμερικάνικο Workshop FUE
περισσότερα

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE.
Με ενδιαφέρει!

Βραβεία - Διαπιστεύσεις

Advanced Hair Clinics

Η Advanced Hair Clinics είναι μια εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών, βραβευμένη τρείς φορές ως International Hair Clinic of the Year (IMTJ Medical Travel Awards 2016, 2017, 2019).

Ακολουθήστε μας

2020 © CDM Medical Group - Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων
calendar-fullmagnifierchevron-upfunnel linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram