25 Φεβρουαρίου, 2019

Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής στη Μετεκπαιδευτική Διημερίδα της ΕΕΠΕΑΧ

Στη Μετεκπαιδευτική Διημερίδα «Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής Κεφαλής & Τραχήλου» που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής (ΕΕΠΕΑΧ) συμμετείχε ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός & Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics. Στα πλαίσια της ομιλίας του ο Δρ. Βεκρής μίλησε για το πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά οι διατατήρες ιστοί και η σύγχρονη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE, για την αντιμετώπιση εκτεταμένης μετεγκαυματικής αλωπεκίας.

Αν και σήμερα, η εξέλιξη της ιατρικής μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς σχεδόν όλες τις περιπτώσεις ανδρογενετικής και ουλωτικής αλωπεκίας, υπάρχουν περιπτώσεις εκτεταμένων βλαβών που απαιτούν το συνδυασμό της επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής και της σύγχρονης μεταμόσχευσης μαλλιών. Στην πρόκληση αυτή, λοιπόν, ο Δρ. Βεκρής ανέφερε πως σήμερα μπορούμε να επιτύχουμε ένα ικανοποιητικό τελικό αποτέλεσμα ακόμη και σε περιπτώσεις εξαιρετικά σοβαρών περιπτώσεων αλωπεκίας, όπως αυτές που έχουν προκύψει μετά από ατύχημα ή έγκαυμα. Μάλιστα, στα πλαίσια της παρουσίασής του παρουσίασε την περίπτωση ασθενούς με θερμικό έγκαυμα, στον οποίο εφαρμόστηκε στην Advanced Hair Clinics η σύγχρονη τεχνική FUE συνδυαστικά με διατατήρες ιστούς, επιτυγχάνοντας ένα εντυπωσιακό τελικό αποτέλεσμα.

Gallery

Χρήσιμες Λέξεις - Κλειδιά

Πρόσφατα άρθρα

Μεταμόσχευση Μαλλιών και το καλοκαίρι - ESQUIRE Ιούνιος '20

Οι υψηλές θερμοκρασίες δεν είναι ικανές να σταθούν εμπόδιο στο να αποκτήσετε και πάλι πυκνά μαλλιά και ενισχυμένη αυτοπεποίθηση.

περισσότερα
Αντιμετωπίστε την τριχόπτωση από τη... ρίζα της - FORBES Ιούνιος '20

Ποιες είναι οι πιο σύγχρονες θεραπευτικές λύσεις, που κερδίζουν τον πόλεμο με την αραίωση μαλλιών αποτελεσματικά και με ασφάλεια

περισσότερα
Μεταμόσχευση μαλλιών: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε - Thebest.gr Ιούνιος '20

 Σύμφωνα με επίσημες μελέτες, η αραίωση μαλλιών θα απασχολήσει το 25% των ανδρών μέχρι την ηλικία των 30 (!) και οι περισσότεροι από τους μισούς άνδρες θα εμφανίσουν ανδρογενετικού αλωπεκία μέχρι τα 50 τους έτη. Η τριχόπτωση και η αραίωση μαλλιών επομένως αφορά την πλειονότητα των ανδρών που όλο και πιο ενεργά αναζητά λύση που […]

περισσότερα

Δωρεάν Ενημερωτικό Ραντεβού

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ στην ADVANCED HAIR CLINICS και βρείτε απάντηση στα ερωτήματα που σας απασχολούν για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE.
Με ενδιαφέρει!

Βραβεία - Διαπιστεύσεις

Advanced Hair Clinics

Η Advanced Hair Clinics είναι μια εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών, βραβευμένη τρείς φορές ως International Hair Clinic of the Year (IMTJ Medical Travel Awards 2016, 2017, 2019).

Ακολουθήστε μας

2020 © CDM Medical Group - Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων
calendar-fullmagnifierchevron-upfunnel linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram