Μεταμόσχευση Μαλλιών: Οι απαντήσεις σε όλα όσα θέλετε να ξέρετε | Capital.gr Feb ’19

μεταμόσχευση μαλλιών απαντήσεις

Επτά στους δέκα άνδρες θα έρθουν αντιμέτωποι με την τριχόπτωση και μάλιστα το 25% αυτών θα έχουν εμφανή αραίωση μαλλιών μέχρι την  ηλικία των 30.  Η κληρονομικότητα, το έντονο stress, η κακή διατροφή οδηγούν τελικά σε απώλεια μαλλιών στους κροτάφους, σε αραίωση μαλλιών στην κορυφή και σε υποχώρηση της πρόσθιας γραμμής.

Με το πρόβλημα της αραίωσης μαλλιών να κάνει την έντονα την εμφάνισή του, ολοένα και περισσότεροι άντρες,  αναζητούν μια αποτελεσματική και μόνιμη λύση σε ένα πρόβλημα δεν επηρεάζει μονάχα την εμφάνιση αλλά απειλεί και την αυτοπεποίθησή τους.

Εμείς συλλέξαμε τις βασικές σας απορίες σχετικά με τη μεταμόσχευση μαλλιών και με τη βοήθεια της επιστημονικής ομάδας της κλινικής Advanced Hair Clinics, που είναι διπλά βραβευμένη ως Καλύτερη Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στον Κόσμο από τον έγκριτο οργανισμό IMTJ,  σας τις λύνουμε.

 

Πονάει η μεταμόσχευση μαλλιών;

Η μεταμόσχευση μαλλιών με την ελάχιστα επεμβατική μέθοδο FUE είναι μία πρακτικά ανώδυνη διαδικασία, η οποία διενεργείται υπό τοπική αναισθησία. Οι ασθενείς δηλώνουν πως δε νιώθουν καθόλου πόνο κατά τη διάρκεια της μεταμόσχευσης. Πολλοί μάλιστα διαβάζουν, βλέπουν τηλεόραση ή χρησιμοποιούν το κινητό τους κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, χωρίς να δηλώνουν ενόχληση.

 

Είναι μόνιμο το αποτέλεσμα;

Τα αποτελέσματα της μεταμόσχευσης με τη μέθοδο FUE είναι απολύτως φυσικά και μόνιμα. Η ανάπτυξη των νέων τριχών φτάνει σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα, ξεπερνώντας το 95%.

 

Θα έχω σημάδια μετά τη μεταμόσχευση;

Η μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE δεν αφήνει γραμμικές ουλές ή σημάδια στην περιοχή λήψης των μοσχευμάτων όπως συνέβαινε με παλαιότερες μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών, όπως είναι η μέθοδος FUT ή Strip. Βέβαια, η εμπειρία και η δεξιοτεχνία του Ιατρού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, ώστε να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Θα φαίνεται ότι έχω υποβληθεί σε  μεταμόσχευση μαλλιών;

Μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών με την μέθοδο FUE στην κλινική Advanced Hair Clinics το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό. Παρόλα αυτά, για τη διενέργεια της εμφύτευσης μαλλιών απαιτείται το κούρεμα και ξύρισμα της περιοχής, συνεπώς τον πρώτο καιρό η επέμβαση είναι ορατή.

Αν για επαγγελματικούς, κοινωνικούς ή προσωπικούς λόγους ο ασθενής δεν θέλει να υποβληθεί σε κούρεμα, υπάρχει και η επιλογή της Ακούρευτης Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE κατά την οποία πραγματοποιείται η εμφύτευση μαλλιών χωρίς να μεταβάλλεται το μήκος των μαλλιών. Έτσι, τίποτα δεν μαρτυρά ότι ο ασθενής υποβλήθηκε σε  μεταμόσχευση μαλλιών.

Πόσο κοστίζει;

Το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών ποικίλλει και εξαρτάται από τις ανάγκες του κάθε ασθενούς. Στη διαμόρφωση του κόστους συνυπολογίζονται διάφοροι παράγοντες, όπως είναι η διάρκεια της επέμβασης, ο αριθμός των τριχοθυλακίων που θα εμφυτευθούν, η ύπαρξη ουλών από παλιά επέμβαση FUT/Strip οι οποίες και θα πρέπει να αποκατασταθούν.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Advanced Hair Clinics ή επισκεφθείτε μία από τις κλινικές σε Ελλάδα & Κύπρο:

Αθήνα: +30 211 2342652

Κηφισιά: +30 211 2342659

Γλυφάδα: +30 211 2342671

Περιστέρι: +30 211 2342677

Θεσσαλονίκη: +30 2311 320092

Πάτρα: +30 2611 180662

Ρόδος: +30 22410 32700

Ηράκλειο Κρήτης: +30 2812 220031

Λεμεσός Κύπρου: +357 25251040

Ακολουθήστε την Advanced Hair Clinics στο Facebook & στο Instagram και δείτε αληθινά αποτελέσματα μεταμόσχευσης μαλλιών.

1
Hello! How can we help you?
Powered by