Logo Alt

Ακούρευτη Μεταμόσχευση Μαλλιών

Τα νέα της Advanced Hair Clinics

Συχνά οι ασθενείς που σχεδιάζουν να υποβληθούν σε μεταμόσχευση μαλλιών μας ερωτούν εάν η επέμβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς να ξυρίσουν το τριχωτό της κεφαλής τους. Η ακούρευτη μεταμόσχευση μαλλιών δίνει οριστική λύση στην αραίωση μαλλιών με απόλυτη διακριτικότητα.

Η ακούρευτη μεταμόσχευση μαλλιών FUE (Unshaven FUE Hair Transplant) είναι μια δημοφιλής επέμβαση, επειδή συχνά τείνουμε να βλέπουμε τα μαλλιά ως αντανάκλαση της ταυτότητάς μας, επηρεάζοντας τον τρόπο με τον οποίο ορίζουμε τον εαυτό μας. Κατά συνέπεια, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ένα άτομο διστάζει να ξυρίσει το κεφάλι του όταν εξετάζει το ενδεχόμενο μίας μεταμόσχευσης μαλλιών.

Ας δούμε πρώτα ορισμένους λόγους για τους οποίους οι ασθενείς δεν θέλουν να ξυρίσουν το κεφάλι τους:

  • Μπορεί να είναι μια δυσάρεστη εμπειρία για κάποια άτομα, ειδικά για γυναίκες με μακριά μαλλιά.
  • Επιθυμούν να κρατήσουν μυστικό το γεγονός ότι έβαλαν νέα μαλλιά, αλλά το ξύρισμα της κεφαλής θα κάνει εμφανή την επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών.
  • Δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ειδικά για άτομα που έχουν συχνά ραντεβού με πελάτες ή συνεργάτες.

Δυστυχώς, θέλουμε να επισημάνουμε στους ενδιαφερόμενους για μεταμόσχευση μαλλιών ότι υπάρχουν φαινόμενα παραπλάνησης του κοινού όσον αφορά αυτή τη μέθοδο.

Είναι συχνό φαινόμενο διάφοροι πάροχοι να διαφημίζουν ψευδώς ότι πραγματοποιούν ακούρευτη μεταμόσχευση μαλλιών. Μόλις ο ασθενής φτάσει στην κλινική, προσπαθούν να τον πείσουν να πραγματοποιήσει μια τυπική μεταμόσχευση μαλλιών FUT Strip παραθέτοντας διάφορα επιχειρήματα που δεν ευσταθούν, προκειμένου να μην χάσουν τον ασθενή, τον οποίο αντιμετωπίζουν ως πορτοφόλι.

Η ακούρευτη μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια πολύπλοκη χειρουργική διαδικασία εξαγωγής τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή, χωρίς καθόλου ξύρισμα, διατηρώντας τις τρίχες ανέπαφες. Δεν είναι τυχαίο ότι διεθνώς, μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό κλινικών που κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών είναι σε θέση να πραγματοποιήσει ακούρευτη μεταμόσχευση.

Πλεονεκτήματα της ακούρευτης μεταμόσχευσης μαλλιών

  • Οι ασθενείς μπορούν να διατηρήσουν την υπάρχουσα εμφάνιση και το μήκος μαλλιών κατά τη διάρκεια και μετά την επέμβαση.
  • Οι ασθενείς μπορούν να επιστρέψουν στην εργασία τους λίγο μετά τη μεταμόσχευση μαλλιών χωρίς κανείς να καταλάβει ότι έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
  • Υπάρχει μηδαμινή πιθανότητα επιπλοκών (όπως συμβαίνει στην εμφύτευση με την τεχνική FUE) και επιπλέον δεν θα μπορεί κανείς να δει τις κρούστες που σχηματίζονται μετά την επέμβαση στο σημείο της δότριας περιοχής.

Μειονεκτήματα της ακούρευτης μεταμόσχευσης μαλλιών

  • Σε σύγκριση με την κλασική μέθοδο FUE, στην οποία πραγματοποιείται ξύρισμα του τριχωτού της κεφαλής, στην ακούρευτη συνεδρία εξάγεται συνήθως μικρότερος αριθμός τριχοθυλακίων.
  • Η θεραπεία ανάλογα με τον αριθμό των τριχοθυλακίων που απαιτούνται μπορεί να χρειαστούν περισσότερες από μια συνεδρίες για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Γιατί να μας επιλέξετε

Εάν υπάρχουν προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι που σας κρατούν πίσω από την απόφαση να προχωρήσετε σε μεταμόσχευση μαλλιών, τότε η ακούρευτη μεταμόσχευση μαλλιών μπορεί –  με απόλυτη διακριτικότητα –  να λύσει οριστικά το πρόβλημα της αραίωσης χωρίς να χρειαστεί να αποκαλύψετε στον κύκλο σας ότι υποβληθήκατε σε εμφύτευση μαλλιών.

Χάρη στην ακούρευτη μεταμόσχευση μαλλιών με την ελάχιστα επεμβατική τεχνική FUE θα έχετε την αποτελεσματικότητα της εμφύτευσης μαλλιών χωρίς να επηρεαστεί το μήκος των μαλλιών σας, καθώς δεν εφαρμόζεται κούρεμα ή ξύρισμα του τριχωτού της κεφαλής κατά την επέμβαση, παρά μόνο σε ένα μικρό σημείο της δότριας ζώνης από όπου και εξάγονται τα τριχοθυλάκια και το οποίο εύκολα καλύπτεται από τα υπάρχοντα μαλλιά.

Όπως δηλώνει ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της πολυβραβευμένης κλινικής Advanced Hair Clinics, η ακούρευτη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE αποτελεί την κορυφαία επιλογή των διάσημων, οι οποίοι επαναφέρουν τη χαμένη πυκνότητα των μαλλιών τους, χωρίς να γίνει αντιληπτό ότι υποβλήθηκαν σε εμφύτευση.

Το αποτέλεσμα της ακούρευτης μεταμόσχευσης μαλλιών είναι απολύτως φυσικό και γίνεται ορατό από τους πρώτους κιόλας μήνες μετά τη συνεδρία, ενώ τελειοποιείται σταδιακά μέσα σε ένα χρόνο. Η Advanced Hair Clinics, τέσσερις φορές βραβευμένη ως Best International Hair Clinic από τον διεθνή έγκριτο οργανισμό IMTJ και πολλάκις από άλλους φορείς, αποτελεί την καλύτερη επιλογή στη μεταμόσχευση μαλλιών. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έμπειροι, καταξιωμένοι επιστήμονες δίνουν λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης.

Main Contact Form--el

* Έχω ενημερωθεί για την ως άνω επεξεργασία προσωπικών μου δεδομένων, και ΔΙΝΩ την συγκατάθεσή μου σε αυτήν, όπως ειδικά αυτή ορίζεται αναλυτικά ΕΔΩ.

calendar-fullmagnifiercrosschevron-down