Logo Alt

Η επιστήμη μίλησε: Οι γυναίκες επιλέγουν ως ιδανικούς συντρόφους άνδρες με πυκνά γένια | Thebest.gr Ιάν. '19

Τα νέα της Advanced Hair Clinics

8.500 γυναίκες έλαβαν μέρος στην έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Journal of Evolutionary Biology και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι πρώτοι στις προτιμήσεις των γυναικών είναι όσοι διατηρούν γένια πολλών ημερών ενώ τερματίζουν τελευταίοι όσοι δεν έχουν γένια. Οι άνδρες με πλούσια τριχοφυΐα στο πρόσωπο όχι μόνο χαρακτηρίστηκαν ως ελκυστικοί άλλα επιλέχθηκαν από τις συμμετέχουσες στην έρευνα ως ιδανικοί υποψήφιοι για μακροχρόνια σχέση. Τα αποτελέσματα αυτά κάθε άλλο παρά αναπάντεχα θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν, καθώς, παραδοσιακά τα πλούσια γένια ήταν συνδεδεμένα με την αρρενωπότητα και την ανδρική γοητεία και ομορφιά.

Τι συμβαίνει όμως όταν κάποιος ανήκει σε όσους η φύση δεν έχει ευνοήσει; Η εμφύτευση γενιών είναι η λύση για να αποκτήσει κανείς πυκνά γένια και μουστάκι. Με την τεχνική εμφύτευσης γενιών Advanced FUE (Follicular Unit Extraction) μεταφέρονται ένα προς ένα τριχοθυλάκια από τη δότρια περιοχή (βρίσκεται στο πίσω και κάτω μέρος του τριχωτού της κεφαλής) στα σημεία όπου παρατηρείται αραίωση. Η διαδικασία είναι πρακτικά ανώδυνη, γιατί πραγματοποιείται υπό τοπική αναισθησία, η αποθεραπεία είναι γρήγορη και μπορεί κανείς να επιστρέψει στις δραστηριότητες και την εργασία του άμεσα. Το καλύτερο; Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα.

«Η μεταμόσχευση γενιών είναι ιδανική για όσους άνδρες εμφανίζουν αραίωση για κληρονομικούς λόγους, για ορμονικούς λόγους ή για όσους έχουν παρουσιάσει αραίωση λόγω κάποιου τραύματος, εγκαύματος ή ουλής.» τονίζει ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής Advanced Hair Clinics, που έχει βραβευθεί διπλά ως Καλύτερη Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στον Κόσμο από τον έγκριτο, διεθνή οργανισμό International Medical Travel Journal.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έμπειροι, καταξιωμένοι επιστήμονες δίνουν λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης.

Main Contact Form--el

* Έχω ενημερωθεί για την ως άνω επεξεργασία προσωπικών μου δεδομένων, και ΔΙΝΩ την συγκατάθεσή μου σε αυτήν, όπως ειδικά αυτή ορίζεται αναλυτικά ΕΔΩ.

calendar-fullmagnifiercrosschevron-down