Θεραπεία Τριχόπτωσης Πάφος

Θεραπεία Τριχόπτωσης Πάφος

Θεραπεία Τριχόπτωσης στην Πάφο

Εάν αναζητάτε μια Κλινική για θεραπεία τριχόπτωσης στην Πάφο επικοινωνήστε με την Advanced Hair Clinics. Η πολυβραβευμένη σύγχρονη Κλινική για θεραπεία τριχόπτωσης Advanced Hair Clinics αποτελεί μία πρότυπη κλινική, η οποία μεταξύ άλλων εφαρμόζει τις πλέον εξελιγμένες τεχνικές για τη θεραπεία της τριχόπτωσης.

Ιδρυτής & Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics είναι ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός και μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery). Με μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση, καθώς επίσης και με χιλιάδες επιτυχημένες επεμβάσεις, ο Δρ. Βεκρής θεωρείται σήμερα ένας από τους κορυφαίους ειδικούς παγκοσμίως στη Θεραπεία Τριχόπτωσης και στη Μεταμόσχευση Μαλλιών.

Θεραπεία τριχόπτωσης στην Πάφο

Οι Κλινικές μας για Θεραπεία Τριχόπτωσης εξυπηρετούν την Πάφο

Δείτε τις Κλινικές μας για Θεραπεία Τριχόπτωσης που εξυπηρετούν την Πάφο και διαπιστώστε τις σύγχρονες μεθόδους που χρησιμοποιούμε για τους ασθενείς μας.

Ενημερωθείτε για τους σύγχρονους τρόπους θεραπείας της τριχόπτωσης από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα της Advanced Hair Clinics.

Κλείσε ραντεβού

Βίντεο θεραπείας τριχόπτωσης

Η Advanced Hair Clinics προσφέρει μια σειρά από υψηλού επιπέδου θεραπείες τριχόπτωσης, όπως η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Μαλλιών, η Θεραπεία με μινοξιδίλη, η Θεραπεία Τριχόπτωσης με Laser LLLT, η Μεταμόσχευση Μαλλιών, καθώς και άλλες Χειρουργικές και Φαρμακευτικές Θεραπείες ανάλογα με τις ανάγκες σας. Με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό της και το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο του ιατρικού και υγειονομικού προσωπικού της οι Κλινικές μας στην Κύπρο υπόσχονται ένα τέλειο, εξατομικευμένο αποτέλεσμα για εσάς.

YouTube video

Η Advanced Hair Clinics σε αριθμούς

  • 20.000+ Mεταμοσχεύσεις Mαλλιών

  • 15+ Έτη εμπειρίας στη Μεταμόσχευση Μαλλιών

  • 25.000+ Ικανοποιημένοι Ασθενείς

  • 4 Διεθνή Βραβεία IMTJ στον Ιατρικό Τουρισμό

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έμπειροι, καταξιωμένοι επιστήμονες δίνουν λύση στο πρόβλημα της τριχόπτωσης.