Ποιοί Είμαστε

Η Advanced Hair Clinics, μέλος του ιατρικού ομίλου Cosmetic Derma Medicine Medical Group, είναι μια εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών, βραβευμένη 4 φορές ως International Hair Clinic of the Year (IMTJ Medical Travel Awards 2016, 2017, 2019, 2020).

Όμιλος CDM Medical Group

Στην κλινική Advanced Hair Clinics διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μέσα και εφαρμόζουμε τις πλέον εξελιγμένες θεραπείες, είτε συντηρητικές είτε επεμβατικές, που μάχονται αποτελεσματικά και αποκαθιστούν ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις ανδρικής και γυναικείας τριχόπτωσης.

Υπό την επιστημονική διεύθυνση του διεθνούς φήμης Πλαστικού Χειρουργού Δρ. Αναστάσιου Βεκρή (Μέλους της ISHRS), η ιατρική μας ομάδα καθιστά διαθέσιμες τις υπηρεσίες της με πέντε κλινικές στην Αττική (Ιλίσια, Γλυφάδα, Κηφισιά, Περιστέρι, Πειραιάς), μια κλινική στη Θεσσαλονίκη, μία κλινική στην Πάτρα, μία κλινική στο Αγρίνιο, μία κλινική στη Λάρισα, μία κλινική στα Ιωάννινα, μία κλινική στο Ηράκλειο, μία κλινική στη Ρόδο και δύο κλινικές στην Κύπρο (Λεμεσός & Λευκωσία). Επίσης, οι υπηρεσίες της Advanced Hair Clinics παρέχονται και στην πιο πρόσφατη κλινική στην Κόστα Ρίκα της Λατινικής Αμερικής.

Σε περιπτώσεις ανδρογενετικής και άλλων μορφών αλωπεκίας, η μεταμόσχευση μαλλιών FUE & η ακούρευτη μεταμόσχευση μαλλιών Unshaven FUE προσφέρουν μέγιστη πυκνότητα και φυσικά, μόνιμα αποτελέσματα χωρίς την πρόκληση γραμμικών ουλών ή σημαδιών. Η αραίωση στο πηγούνι, στο μουστάκι, στα γένια, στις φαβορίτες και σε οποιοδήποτε συνδυασμό αυτών των περιοχών, επιλύεται χάρη στην εμφύτευση γενιών FUE. Η εμφύτευση φρυδιών FUE απευθύνεται σε όσους πάσχουν από συγγενή έλλειψη φρυδιών, σε εκείνους που θέλουν να καλύψουν ουλές μετά από ατύχημα ή έγκαυμα, σε άτομα που παρουσιάζουν υπερβολική αραίωση φρυδιών από αποτρίχωση ή χημικό peeling, αλλά και σε όσους παρουσιάζουν αραίωση φρυδιών λόγω ηλικίας. Η αποκατάσταση ουλών FUT- Strip μπορεί να επιτευχθεί με μεταμόσχευση μαλλιών FUE.

H θεραπεία τριχόπτωσης με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες είναι μια μη επεμβατική θεραπεία που προσφέρει πολύ καλά αποτελέσματα ακόμα και σε εξαιρετικά απαιτητικές περιπτώσεις. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή εξαιρετικών ιατρικών υπηρεσιών, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες, τις ανησυχίες και τις προσδοκίες των ασθενών μας. Χάρη στην εκτεταμένη και αποδεδειγμένη εμπειρία μας στον τομέα της διάγνωσης, της θεραπείας και της αποκατάστασης της τριχόπτωσης και της αραίωσης μαλλιών, έχουμε κατορθώσει όχι μόνο να προσφέρουμε τις βέλτιστες λύσεις ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις αραίωσης μαλλιών, αλλά κυρίως έχουμε κατορθώσει να βοηθήσουμε τους ασθενείς μας να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους.

Η Ιατρική μας Ομάδα

Καταξιωμένοι επιστήμονες με πολυετή εμπειρία και αποδεδειγμένη εξειδίκευση.

πλαστικός χειρουργός δρ αναστάσιος βεκρής

Δρ. Αναστάσιος Βεκρής

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
Βιογραφικό
δερματολόγος αφροδισιολογος δρ αμαλια τσιατουρα

Δρ. Αμαλία Τσιατούρα

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
Βιογραφικό
δερματολόγος-αφροδισιολόγος κωνσταντίνα μάμαλη

Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ
Βιογραφικό
πλαστικός χειρουργός δρ ιωάννης δαλιανούδης

Δρ. Ιωάννης Δαλιανούδης

ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ
Βιογραφικό

Δρ. Αντωνία Ανδριοπούλου

ΙΑΤΡΟΣ
Βιογραφικό

Οι υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες σε 15 σημεία στην Ελλάδα, Κύπρο και Αμερική

Δείτε τις κλινικές μας

Ευκαιρίες Εκπαίδευσης - Συνεργασίας​

Η κλινική Advanced Hair Clinics προσφέρει δυνατότητες εκπαίδευσης σε ενδιαφερόμενους γιατρούς και νοσηλευτές, ενώ είναι ανοιχτή σε επαγγελματική συνεργασία με ιδιώτες ή κλινικές. Οι ευκαιρίες αυτές αφορούν τα ακόλουθα:

λειτουργια γραφειου αντιπροσωπευσης advanced hair clinics

1. Λειτουργία Γραφείου Αντιπροσώπευσης​

Λειτουργία γραφείου αντιπροσώπευσης ή consultation office υπό την αιγίδα της Advanced Hair Clinics που θα έχει συμβουλευτικό ρόλο, αναλαμβάνοντας την πραγματοποίηση προεγχειρητικών εξετάσεων και ορίζοντας χειρουργικές επεμβάσεις. Δεν προβλέπεται η πραγματοποίηση επεμβάσεων μεταμόσχευσης μαλλιών στους χώρους των γραφείων αντιπροσώπευσης. Οι επεμβάσεις θα πραγματοποιούνται στους χώρους των κλινικών Advanced Hair Clinics.

2. Σύσταση Ασθενών​​

Σύσταση ασθενών εκ μέρους γιατρών ή επαγγελματιών ειδικότητας σχετικής με το τριχωτό της κεφαλής όπως:
Συνεργασία με Πλαστικούς Χειρουργούς
Πλαστικοί Χειρουργοί
Συνεργασία με Δερματολόγους
Δερματολόγοι
Συνεργασία με Αισθητικούς
Αισθητικοί
Συνεργασία με Κομμωτές
Κομμωτές
συσταση ασθενων στην advanced hair clinics
οργανωση και εκπαιδευση στην advanced hair clinics

3. Οργάνωση και Εκπαίδευση​

Προσφέρεται θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση των στελεχών νεοσύστατων κλινικών μεταμόσχευσης μαλλιών στο εξωτερικό στους βασικούς τομείς:

 • οργάνωσης
 • διοίκησης
 • μάρκετινγκ
 • πωλήσεων
 • συμβουλευτικής (consultation)
 • ιατρικής και νοσηλευτικής

4. Εκπαίδευση Ιατρικών Ομάδων​

Θεωρητική & πρακτική εκπαίδευση ιατρικών ομάδων στη μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο Advanced FUE.

Γιατροί, νοσηλευτές, τεχνικοί έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πλήρες θεωρητικό & πρακτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, συμπεριλαμβάνων workshops, hands-on training με παρακολούθηση-εκτέλεση περιστατικών στον χώρο της κλινικής, υπό την καθοδήγηση του ιατρικού προσωπικού της Advanced Hair Clinics.

Εκπαίδευση Ιατρών στην Advanced Hair Clinics
Οι ακριβείς όροι συνεργασίας, τα πρωτόκολλα εκπαίδευσης, τα κόστη και όλες οι λεπτομέρειες γνωστοποιούνται έπειτα από δική σας εκδήλωση ενδιαφέροντος. Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την διοικητική ομάδα της Advanced Hair Clinics.

Εκπαίδευση Ιατρικών Ομάδων στην Μεταμόσχευση FUE 

Στην κλινική Advanced Hair Clinics, υπό την επιστημονική διεύθυνση του Πλαστικού Χειρουργού Δρ. Αναστάσιου Βεκρή, έχει εκπαιδευθεί μεγάλος αριθμός Ιατρών και νοσηλευτών από όλο τον κόσμο, στη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE.

 • Ο Δρ. Βεκρής και η Δρ. Ανδριοπούλου με την Dr. Martina Šarec Ivelj & τον Dr. Zlatko Kljajić
  Ο Δρ. Βεκρής και η Δρ. Ανδριοπούλου με την Dr. Martina Šarec Ivelj & τον Dr. Zlatko Kljajić
 • Ο Δρ. Βεκρής με τον Dr. Hani Farhat David
  Ο Δρ. Βεκρής με τον Dr. Hani Farhat David
 • Ο Δρ. Βεκρής και η κα Λ. Αγιάντ με την Dr. Tanja Radenkov
  Ο Δρ. Βεκρής και η κα Λ. Αγιάντ με την Dr. Tanja Radenkov
 • Ο Δρ. Βεκρής με τον Dr. Luigi Lorenzo Vaira
  Ο Δρ. Βεκρής με τον Dr. Luigi Lorenzo Vaira
 • Ο Δρ. Βεκρής με τον Dr. Georgios Ziakas
  Ο Δρ. Βεκρής με τον Dr. Georgios Ziakas

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συνεργασία

*Επιλέξτε τρόπο συνεργασίας

ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
apartmentlicensecrossmenuchevron-right