Μεταμοσχευση Μαλλιων Costa Rica

Η σύγχρονη κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών Advanced Hair Clinics βρίσκεται πλέον και στην Κόστα Ρίκα, στην Κεντρική Αμερική.

Θεραπείες Τριχόπτωσης και Μεταμόσχευση Μαλλιών στην Costa Rica

Η Advanced Hair Clinics με πολυετή πείρα στη Μεταμόσχευση Μαλλιών και τις θεραπείες τριχόπτωσης, προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες της και στην Κεντρική Αμερική, στην Κόστα Ρίκα.

Αποτελεί μία πρότυπη κλινική εμφύτευσης μαλλιών, η οποία ασχολείται με τη διάγνωση και τη θεραπεία της γυναικείας και ανδρικής τριχόπτωσης, τόσο με συντηρητικές θεραπείες τριχόπτωσης, όσο και με την εφαρμογή της εξελιγμένης τεχνικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE.

Στην πρωτεύουσα και τη μεγαλύτερη πόλη της Κόστα Ρίκα, στο Σαν Χοσέ, θα βρείτε τον μοντέρνο χώρο της Advanced Hair Clinics στον οποίο παρέχονται οι πλέον σύγχρονες θεραπείες αντιμετώπισης της τριχόπτωσης και αραίωσης μαλλιών.

Ιδρυτής & Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics είναι ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός και μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery). Με μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση, καθώς επίσης και με χιλιάδες επιτυχημένες επεμβάσεις, ο Δρ. Βεκρής θεωρείται σήμερα ένας από τους κορυφαίους ειδικούς παγκοσμίως στη Μεταμόσχευση Μαλλιών.

Ενημερωθείτε για τους σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισης της τριχόπτωσης από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα της Advanced Hair Clinics.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πού θα μας βρείτε

Διεύθυνση

Hospital CIMA SAN José, Tower 2, 6th floor, #613-615

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 09.00 - 18.00

Η Advanced Hair Clinics σε αριθμούς

20.000+ Mεταμοσχεύσεις Mαλλιών

15+ Έτη εμπειρίας στη Μεταμόσχευση Μαλλιών

25.000+ Ικανοποιημένοι Ασθενείς

4 Διεθνή Βραβεία IMTJ στον Ιατρικό Τουρισμό

Βρείτε μας στα Google Maps

ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
phone-handsetmap-markerclockcrossmenuchevron-right