Μεταμοσχευση Μαλλιων Πειραιας

Η Advanced Hair Clinics αποτελεί την πιο σύγχρονη κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στoν Πειραιά.

Θεραπείες Τριχόπτωσης και Μεταμόσχευση Μαλλιών στον Πειραιά

Αναζητάτε Μεταμοσχευση Μαλλιων στον Πειραια, ελάτε στην Advanced Hair Clinics. H κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών της Advanced Hair Clinics βρίσκεται στον Πειραιά, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 13, στον 6ο όροφο, πολύ κοντά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η Advanced Hair Clinics είναι μία πρότυπη κλινική εμφύτευσης μαλλιών, η οποία ασχολείται με τη διάγνωση και τη θεραπεία της γυναικείας και ανδρικής τριχόπτωσης, τόσο με συντηρητικές θεραπείες τριχόπτωσης, όσο και με την εφαρμογή της εξελιγμένης τεχνικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών Advanced FUE.

Ιδρυτής & Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics είναι ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός και μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery). Με μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση, καθώς επίσης και με χιλιάδες επιτυχημένες επεμβάσεις, ο Δρ. Βεκρής θεωρείται σήμερα ένας από τους κορυφαίους ειδικούς παγκοσμίως στη Μεταμόσχευση Μαλλιών. Ενημερωθείτε για τους σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισης της τριχόπτωσης από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα της Advanced Hair Clinics.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Πού θα μας βρείτε

Επικοινωνία

(+30) 210 4100601 

Διεύθυνση

Αγίου Κωνσταντίνου 13, Πειραιάς (6ος όροφος)

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα-Παρασκευή: 11.00 - 20.00
Σαββάτο: 09.00 - 18.00

Η Advanced Hair Clinics σε αριθμούς

20.000+ Mεταμοσχεύσεις Mαλλιών

15+ Έτη εμπειρίας στη Μεταμόσχευση Μαλλιών

25.000+ Ικανοποιημένοι Ασθενείς

4 Διεθνή Βραβεία IMTJ στον Ιατρικό Τουρισμό

Βρείτε μας στα Google Maps

ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
phone-handsetmap-markerclockcrossmenuchevron-right