Μεταμόσχευση Μαλλιών Πάφος

Η Advanced Hair Clinics αποτελεί την πιο σύγχρονη κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών στην Πάφο.

Μεταμόσχευση Μαλλιών στην Πάφο

Εάν ζείτε στην Πάφο και αναζητάτε μια Κλινική για μεταμόσχευση μαλλιών επικοινωνήστε με την Advanced Hair Clinics. Η πολυβραβευμένη σύγχρονη κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών Advanced Hair Clinics αποτελεί μία πρότυπη κλινική εμφύτευσης μαλλιών, η οποία μεταξύ άλλων εφαρμόζει την πλέον εξελιγμένη τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE.

Μεταμόσχευση Μαλλιών στην Πάφο

Ιδρυτής & Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics είναι ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός και μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery). Με μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση, καθώς επίσης και με χιλιάδες επιτυχημένες επεμβάσεις, ο Δρ. Βεκρής θεωρείται σήμερα ένας από τους κορυφαίους ειδικούς παγκοσμίως στη Μεταμόσχευση Μαλλιών.

Ποιες Κλινικές Μεταμόσχευσης Μαλλιών εξυπηρετούν την Πάφο

Δείτε τις Κλινικές Μεταμόσχευσης Μαλλιών που διευκολύνουν ασθενείς από την Πάφο. Να θυμάστε πως η επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών μπορεί να γίνει ακόμα και σε μια συνεδρία.

Ενημερωθείτε για τους σύγχρονους τρόπους μεταμόσχευσης μαλλιών και αντιμετώπισης της τριχόπτωσης από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα της Advanced Hair Clinics.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Βίντεο μεταμόσχευσης μαλλιών

Η Advanced Hair Clinics προσφέρει μια σειρά από θεραπείες τριχόπτωσης αποκατάστασης μαλλιών, για άντρες και γυναίκες, όπως η Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE, η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Μαλλιών, η Εμφύτευση Γενιών και η Εμφύτευση Φρυδιών. Στην Advanced Hair Clinics εφαρμόζεται επίσης και η μέθοδος Scalp Micropigmentation (μικροχρωματισμός τριχωτού της κεφαλής – ιατρικό τατουάζ) που μπορεί να εφαρμοστεί και συνδυαστικά με την τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE.

Η Advanced Hair Clinics σε αριθμούς

20.000+ Mεταμοσχεύσεις Mαλλιών

15+ Έτη εμπειρίας στη Μεταμόσχευση Μαλλιών

25.000+ Ικανοποιημένοι Ασθενείς

4 Διεθνή Βραβεία IMTJ στον Ιατρικό Τουρισμό

ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
crossmenuchevron-right