Θεραπεία Τριχόπτωσης Λάρνακα

Η Advanced Hair Clinics αποτελεί την πιο σύγχρονη κλινική Θεραπείας Τριχόπτωσης στην Λάρνακα.

Θεραπεία Τριχόπτωσης στην Λάρνακα

Εάν αναζητάτε μια Κλινική για θεραπεία τριχόπτωσης στην Λάρνακα επικοινωνήστε με την Advanced Hair Clinics. Η πολυβραβευμένη σύγχρονη Κλινική για θεραπεία τριχόπτωσης Advanced Hair Clinics αποτελεί μία πρότυπη κλινική, η οποία μεταξύ άλλων εφαρμόζει τις πλέον εξελιγμένες τεχνικές για τη θεραπεία της τριχόπτωσης.

Θεραπεία τριχόπτωσης στην Λάρνακα

Ιδρυτής & Επιστημονικός Διευθυντής της Advanced Hair Clinics είναι ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πλαστικός Χειρουργός και μέλος της ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery). Με μακροχρόνια εμπειρία και εξειδίκευση, καθώς επίσης και με χιλιάδες επιτυχημένες επεμβάσεις, ο Δρ. Βεκρής θεωρείται σήμερα ένας από τους κορυφαίους ειδικούς παγκοσμίως στη Θεραπεία Τριχόπτωσης και στη Μεταμόσχευση Μαλλιών.

Οι Κλινικές μας για Θεραπεία Τριχόπτωσης εξυπηρετούν την Λάρνακα

Δείτε τις Κλινικές μας για Θεραπεία Τριχόπτωσης που εξυπηρετούν την Λάρνακα και διαπιστώστε τις σύγχρονες μεθόδους που χρησιμοποιούμε για τους ασθενείς μας.

Ενημερωθείτε για τους σύγχρονους τρόπους θεραπείας της τριχόπτωσης από την εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα της Advanced Hair Clinics.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Βίντεο θεραπείας τριχόπτωσης

Η Advanced Hair Clinics προσφέρει μια σειρά από υψηλού επιπέδου θεραπείες τριχόπτωσης, όπως η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Μαλλιών, η Θεραπεία με μινοξιδίλη, η Θεραπεία Τριχόπτωσης με Laser LLLT, η Μεταμόσχευση Μαλλιών, καθώς και άλλες Χειρουργικές και Φαρμακευτικές Θεραπείες ανάλογα με τις ανάγκες σας. Με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό της και το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο του ιατρικού και υγειονομικού προσωπικού της οι Κλινικές μας στην Κύπρο υπόσχονται ένα τέλειο, εξατομικευμένο αποτέλεσμα για εσάς.

Η Advanced Hair Clinics σε αριθμούς

20.000+ Mεταμοσχεύσεις Mαλλιών

15+ Έτη εμπειρίας στη Μεταμόσχευση Μαλλιών

25.000+ Ικανοποιημένοι Ασθενείς

4 Διεθνή Βραβεία IMTJ στον Ιατρικό Τουρισμό

ΕπικοινωνίαΚαλέστε μας
crossmenuchevron-right