Η
Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη είναι Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος με εξειδίκευση στη Φλεβολογία και Αλλεργιολογία. Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έλαβε το πτυχίο Ιατρικής το 2009. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Heinrich-Heine στο Düsseldorf. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας και της Γερμανικής Εταιρείας Δερματοχειρουργικής. Το 2015 έλαβε την ειδικότητα του Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου.

δερματολογος-αφροδισιολογος-Κωνσταντίνα-Μάμαλη
Η νεότερη “προσθήκη” στην ιατρική διεύθυνση της Cosmetic Derma Medicine, η δερματολόγος-αφροδισιολόγος Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη (δεξιά) μαζί με την Δρ Αμαλία Τσιατούρα και τον Δρ Αναστάσιο Βεκρή.
    Πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στα τμήματα Δερματολογίας, Γενικής Χειρουργικής, Γυναικολογίας, Παιδιατρικής, Νεφρολογίας, Αιματολογίας-Ογκολογίας της Πανεπιστημιακής κλινικής Heinrich-Heine-Universitat Düsseldorf στη Γερμανία. Στο ενδιάμεσο (2009) εργάστηκε για μικρό διάστημα ως γενική γιατρός στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού σε πολυκλινική της Λαμίας.

Τα επόμενα πέντε χρόνια εξειδικεύτηκε στη Δερματολογία και εργάστηκε σε:

  • Κλινική Δερματολογίας, Φλεβολογίας και Αλλεργιολογίας στο Heiligenhaus της Γερμανίας
  • Κλινική Δερματολογίας και Αλλεργιολογίας στο Wiesbaden
  • Πανεπιστημιακή Κλινική Δερματολογίας, Αλλεργιολογίας και Αφροδίσιων νόσων St.Josef Hospital – RUB στην πόλη Bochum


    Ως δερματολόγος έχει πλούσια εμπειρία στην αλλεργιολογία, την φλεβολογία, τη δερματοχειρουργική και την ιατρική της εργασίας. Σήμερα, η Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη είναι αναπληρώτρια επιστημονική διευθύντρια του τμήματος Δερματολογίας & Εφαρμογών Laser της Cosmetic Derma Medicine.
Εκπαίδευση
Δημοσιεύσεις
Παρουσιάσεις - Ομιλίες σε συνέδρια
Κατάρτιση
Μέλος σε επαγγελματικές ενώσεις