Advanced Hair Clinics

është më e avancuar klinikë transplant flokëve në qendër të Athinës!

Best FUE Hair Transplant Clinic in the world

Advanced Hair Clinics wins the 2017 IMTJ "International Hair Clinic of the Year award, FOR THE SECOND YEAR IN A ROW!"

Dr. Anastas Vekris, MD

Plastike Kirurg, anëtar i ISHRS, stazhier dhe kirurg ekspert i njohur ndërkombëtarisht me qindra rastet e transplantin e flokeve FUE.

Ekipi ynë i mjekëve

është me përvojë dhe e specializuar në Fue flokeve transplantim dhe trajtime të tjera flokëve konservatore restauruese.

KLIKO KËTU

Ηumbje e flokëve mashkull

Gjej në të cilën klasën që janë vendosur me formularin tonë online të konsultimeve dhe do të përfundojë çështjet tuaja hairloss njëherë e përgjithmonë!
female-hair-loss-form-shadow
KLIKO KËTU

Humbja e flokeve Femra

Duke përdorur formularin tonë online konsultimi, ju mund të gjeni në të cilën klasën që janë vendosur dhe për të fituar përsëri duket tuaj!

Advanced Hair CLinics është # 1 Flokët Klinika transplant në Greqi!

Dr Anastas Vekris, MD, plastike Kirurg dhe anëtar i ISHRS, është e specializuar për kirurg transplantimit të flokëve, një nga specialistët globale të lartë në trajtimin e humbjes së flokëve, me mijëra raste të suksesit transplant flokët në Greqi dhe jashtë vendit.

Zgjidhni mes Fue flokeve transplantim ose trajtimet konservatore humbjen e flokëve

fue-hair-transplant
FUE transplant flokëve
Folikulare Njësia Nxjerrja metoda më të avancuara transplant flokëve është minimalisht invazive.
prp-hair-loss-treatment
PRP Humbja e flokeve Mjekimi
Tretman shumë efektive e flokëve humbje që është duke përdorur plazmën e gjakut të njëjtën
conservative-hair-loss-treatments
Trajtimit Humbja e flokeve
Gjithnjë e më shumë njerëz të vendosë për të marrë ndihmë nga specialist kur kanë
hair loss dna test
Flokët Testi humbje DNA
Humbja e flokeve ADN Test dhe të zbuloni predispozicion tuaj natyrore për humbjen e flokëve!

Komentet pacientët

Përvoja dhe efektivitetit në transplantin e flokeve

Transplantime flokët

Vjet përvojë në Fue

Rritja për qind nga viti i kaluar

Konsultimi online

Mëso në të cilën humbja e flokëve nivel të klasifikohen dhe të zgjidhni një nga trajtimet në dispozicion!

Νa Kontaktoni

+ +